Cosmote a lansat Jambox, o boxa portabila de 85 de decibeli

Data: 1/11/2011 | Autor: .

Cosmote isi extinde gama de accesorii pentru telefoane si laptopuri cu un nou gadget foarte interesant. Se numeste Jambox, vine din SUA, scoate 85 de decibeli si este buna la aproape orice: sa asculti muzica de pe telefonul mobil, sa te uiti la un film pe laptop, sa faci o prezentare multimedia de business si multe altele.

Jambox este usor de manevrat, are 347 de grame si dimensiunile de 15,1 x 5,7 x 4 cm. Conectivitatea este Bluetooth (se pot conecta simultan doua dispozitive, la distanta maxima de 10 metri), insa exista si o mufa input de 3,5 mm. Incarcarea se face printr-o mufa USB si boxa poate avea o autonomie de 10 ore, in functie de nivelul volumului la care este ascultata muzica. Jambox este compatibila cu Windows XP, Vista si 7, respectiv Mac OSX 10.5 si versiuni superioare, plus MyTalk. Boxa wireless Jambox este produsa de o companie din SUA, Jawbone (detalii aici).

„Jambox se poate cupla wireless la orice dispozitiv cu conectivitate Bluetooth – telefon mobil, MP3 player, laptop, tableta – si poate fi folosit oriunde. Imaginati-va ca puteti tine in palma o sursa de muzica de 85 de decibeli la distanta de 0,5 metri, fara fire, fara constrangeri”, a spus Alexandru Munteanu, Sales Operations Senior Manager, COSMOTE & Germanos Romania.

Jambox este, de asemenea, un echipament excelent si in mediul de business – nu numai pentru ascultat muzica tare. Boxa poate fi folosita pentru conferinte telefonice efectuate pe telefonul mobil – substituind practic principala limitare pe care o au la acest moment telefoanele mobile, ale caror difuzoare nu ofera aceeasi claritate a sunetului. Cu Jambox, puteti organiza o conferinta telefonica oriunde: la birou, in parcare, pe terasa – singurul impediment fiind totusi ca foarte multa lume va va auzi conversatia de departe.

Functiile excentrice nu se opresc aici. Jambox dispune de o serie de alte caracteristici care demonstreaza ca este o boxa intuitiva: atunci cand este conectata la alte dispozitive, foloseste o voce predefinita pentru a anunta utilizatorul ca este “conectat”, iar daca butonul de pornire este apasat usor, boxa indica vocal nivelul bateriei.

Jambox poate fi cumparata, de pe 1 noiembrie, din 30 de magazine COSMOTE si Germanos, la pretul de 699 de lei, TVA inclus.

httpv://www.youtube.com/watch?v=XgC3zjNH1oU