COSMOTE Smart Xceed. Un smartphone de top la numai 99 lei

Data: 29/11/2013 | Autor: .

Cosmote Smart Xceed_XmasCOSMOTE a lansat primul smartphone sub brand propriu cu caracteristici de top, Smart Xceed. Gadgetul vine cu un display HD Super AMOLED, procesor 1,5 GHz Quad Core, memorie internă de 16 GB și o cameră frontală de 5MP.

COSMOTE Smart Xceed are o grosime de 6,0 mm şi funcționează cu sistemul de operare Android 4.2, Jellybean, în timp ce touchscreen-ul HD Super AMOLED de 4,8 inci, cu o rezoluție 1280×720 pixeli, are protecție Gorilla Glass. Terminalul are o cameră foto de 8MP cu autofocus și flash LED. În plus, smartphone-ul permite înregistrare video Full HD 1080p.
Iubitorii de muzică pot asculta piesele preferate în timp ce sunt în mișcare, COSMOTE Smart Xceed fiind prevăzut cu un player audio cu DTS și un amplificator de sunet Yamaha. De asemenea, terminalul este compatibil cu HD Voice astfel încât conversațiile vor avea o calitate audio cu o claritate de cristal și zgomot de fundal redus.

COSMOTE Smart Xceed permite conectivitate Bluetooth 4.0, are 1GB de memorie RAM și o memorie internă de 16 GB. Smartphone-ul are o baterie Li-Ion 2000 mAh, GPS și 3G HSPA+ de până la 21.6Mbps.

Cosmote Xceed_QNoul terminal sub brandul COSMOTE este disponibil în toate magazinele COSMOTE și Germanos, cu un contract încheiat pe 2 ani, pentru 99 de lei cu abonamentul COSMOTE Free XL. Astfel, pentru 45 euro/lună, clienții primesc minute naționale și internaționale zona 1 și SMS-uri naționale nelimitate, minute în rețea, SMS-uri în rețea și minute în rețeaua Romtelecom nelimitate, trafic de date nelimitat (viteza descreşte după consumarea traficului recomandat).

Abonamentul include, de asemenea, aplicațiile RadarMe, Dolce Mobile TV și Mireo Navigation. Pentru contractele încheiate în timpul campaniei promoționale de Crăciun Dublează magia, clienții vor primi dublul traficului recomandat, care astfel devine de 4GB în cazul abonamentului COSMOTE Free XL.