Cosmote WebCare. Cum sa iti platesti factura la mobil pe internet

Data: 11/04/2012 | Autor: .

Cosmote a anuntat lansarea serviciului de plata online, o modalitate de a plati factura lunara sau de a reincarca o cartela SIM preplatita. Serviciul poate fi accesat de aici prin accesarea/crearea unui cont WebCare, a anuntat compania, intr-un comunicat de presa.

Noul serviciu este disponibil pentru toti clientii Cosmote, atat utilizatori de cartela preplatita cat si abonati (persoane fizice sau juridice).

Serviciul de plata online a facturii permite tranzactii de maxim 5.000 lei si ofera posibilitatea de a plati factura curenta sau in avans. Utilizatorii pot alege sa plateasca factura si pentru un alt abonat Cosmote.

Clietii pot reincarca un cont preplatit cu o valoare de minim 5 euro pana la maxim 100 de euro pentru fiecare tranzactie. Mai mult, prin intermediul contului WebCare, utilizatorii au posibilitatea de a activa serviciul Connect Secure sau optiunile Connect Mobile.

„Clientii  care au un cont WebCare pot sa isi activeze si serviciul gratuit de factura electronica, e-Bill, inlocuind factura tiparita cu cea in format electronic. In plus, orice client poate accesa online in mod gratuit si factura detaliata a convorbirilor sale. Optand pentru factura electronica, fiecare client poate contribui la un mediu mai sanatos, reducand consumul de hartie si salvand copaci. Factura electronica are aceeasi valoare fiscala ca o factura tiparita datorita semnaturii electronice incorporate si a marcii temporale DigiSign, furnizor de servicii de certificare acreditat, si a codului de bare care furnizeaza aceeasi informatie ca o factura tiparita”, se mai precizeaza in comunicatul Cosmote.