Cozi in toata lumea la lansarea iPhone 4S. Samsung contraataca

Data: 13/10/2011 | Autor: .

Fanii Apple din toata lumea stau la cozile formate in fata magazinelor Apple Store inainte de lansarea noului smartphone iPhone 4S, asteptata sa aiba loc vineri dimineata.

Zeci de fani si-au instalat corturile de mai multe zile in fata magazinelor Apple din metropole precum New York, Londra, Sidney sau Hong Kong, dorind sa fie primii care pun mana pe noul iPhone.

Acest lucru pare sa-i fi deranjat pe cei de la Samsung, care au lansat o ampla campanie de „spargere” a cozilor din fata magazinului Apple Store din capitala australiana Sidney.

Magazinul Samsung din Sidney ofera, de cateva zile, telefoane Samsung Galaxy S II pentru numai 2 dolari primelor 10 persoane care asteapta la coada in fiecare dimineata la ora 8.

Evident, coada din fata magazinului Samsung a devenit chiar mai mare decat cea din fata Apple Store.

Totusi, multi dintre cei care cumpara terminalele Samsung o fac doar pentru a le vinde. Doi dintre fanii Apple care au pus mana pe terminalele Galaxy S II de 2 dolari intentioneaza sa le vanda pentru a realiza o calatorie in India, urmand modelul lui Steve Jobs, care a facut o calatorie similara in 2010.

Cititi intreaga poveste in cotidianul australian Sidney Morning Herald.

Si in New York, mai multi fani Apple campeaza de mai multe zile in fata unui magazin Apple Store. Povestea lor poate fi citita pe blogul iPhoneWhatever.