CR-1 Carbon. Cum arata cea mai luxoasa rulota din lume. Costa si 1 mil.de dolari! (VIDEO)

Data: 8/04/2014 | Autor: .

CR-1 carbon

Global Caravan Technologies a anuntat lansarea modelului CR-1 Carbon, o rulota de lux care, in aceasta nisa de piata, este vazuta precum  un Bugatti Veyron Super Sport in lumea bolizilor pe patru roti. La ce dotari spectaculoase are, pretul – intre 100.000 si 1 milion de dolari pare a fi justificat.

CR-1 carbon-1Firma americana afirma ca rulota reprezinta cel mai spectaculos produs de pe piata. Realizata din fibra de carbon, CR-1 Carbon are 2 metri inaltime, o lungime de 10 metri si peste 2900 de kilograme.

Pare a fi destul de usoara in comparatie cu, de exemplu Air Stream Classic Dinette , o rulota similara ca dimensiuni si care cantareste 3241 de kilograme.

GCT afirma, de altfel, ca noua rulota CR-1 Carbon este indeajuns de usoara incat sa fie tractata de un Ford F-150 cu motor V6.

Pentru a o mentine la acest nivel, producatorii au dotat-o cu un mobilier special, usor si luxos, cu o baterie cu o autonomie de 3 zile si tot felul de solutii ingenioase in materie de amenajari interioare.

Detalii aflati din clipul de prezentare de mai jos. Noua rulota CR-1 Carbon va fi lansata pe piata anul viitor, la preturi cuprinse intre 100.000 si 1 mil. dolari, in functie de dotarile alese.