Creative Sound BlasterX H6 50mm. Cum arată și cât costă noile căști de gaming

Creative Sound BlasterX H6 50mm Creative Sound BlasterX H6 50mm este numele noilor căști de gaming lansate de Creative Technology Ltd. Dedicate pasionaților de gaming pe PC, Xbox, PS4 și Nintendo Switch, acestea oferă un design cu totul nou, precum și o serie de caracteristici avansate ce promit o performanță îmbunătățită, la un preț de 399 lei.

Creative Sound BlasterX H6 50mm oferă o experiență audio completă, cu o serie de profile EQ personalizate pentru jocuri, filme și muzică, create de profesioniști.

Astfel, în procesul de construcţie s-au folosit difuzoare Neodymium de 50mm reglate profesional, bureți realizați din spumă cu memorie, microfon detașabil ClearComms cu tehnologie de reducere a zgomotului de fond și iluminare RGB, relatează GadgetReport.ro

Nu lipseşte de aici nici software-ul Sound Blaster Connect, prin intermediul căruia utilizatorul de PC poate să-și personalizeze şi să-şi îmbunătăţească experiența audio. Importanța comunicării în timpul jocului este scoasă în evidență prin adăugarea noului microfon ClearComms, capabil să transmită vocea foarte clar, fără zgomote de fond.
Fie că este vorba de o conexiune analogică sau de una pe USB, aceste caracteristici funcționează perfect împreună cu difuzoarele Neodymium de 50mm.

Fiind concepută să ofere atât durabilitate, cât şi un confort sporit, Sound BlasterX H6 este echipată cu o forță optimă de prindere mai mica de 600 grame, oferind un balans perfect între confort și o cât mai bună anulare a zgomotului exterior. Din acest motiv, căștile sunt dotate cu bureți interschimbabili, realizați din spumă cu memorie.

Pentru că lungimea cablului are şi el un impact asupra mobilităţii şi a confortului în utilizare, Creative Sound BlasterX H6 50mm include în pachet un cablu USB audio de 2 metri, oferind astfel cea mai bună experiență de utilizare la un preț competitiv.

Creative Sound BlasterX H6 50mm ridică standardele din punct de vedere a designului, mulțumită iluminării RGB ce poate fi modificată integral. Prin intermediul softului Sound Blaster Connect, utilizatorii pot programa până la 16 milioane de culori cu afişări diferite pentru fiecare cască. Același software permite personalizarea experienței audio, oferind opţiunea aplicării unor îmbunătăţiri precum Surround, Crystalizer sau Bass. Mai mult, cu funcția Ambient Monitoring, poţi alege să te concentrezi pe joc sau să verifici ce se mai aude în jurul tău, totul prin apăsarea unui singur buton.

Căștile le puteți cumpăra de pe acest LINK.

Caracteristici Creative Sound BlasterX H6 50mm

• Difuzoare Neodymium de 50mm reglate profesional
• Funcție de monitorizare a mediului înconjurător (Ambient Monitoring)
• Bureți interschimbabili realizați din spumă cu memorie
• Microfon ClearComms detașabil, echipat cu funcţie de anulare a zgomotului de fundal
• Butoane pentru volum, microfon și controale multi-funcţion pe cască
• Iluminare RGB cu 16 milioane de culori
• Compatibilitate cu PC, PS4 și Nintendo Switch (USB Audio)
• Intrare analogică pentru Xbox One și alte dispozitive cu line-out 3.5mm