Cum adaug o afacere pe Google! 11 pași esențiali

Data: 2/08/2021 | Autor: .

Cum adaug o afacere pe Google! 11 pași esențiali

 

Cum adaug o afacere pe Google? O întrebare la care mulți comercianți nu știu, din păcate, să răspundă. Învățați din acest tutorial cum să că atrageți noi clienți prin această metodă.

Adăugarea afacerii dvs. la Google – indiferent dacă este un restaurant sau un salon de coafură – este un pas important pentru a ajunge la clienți, a face conexiuni și, în cele din urmă, a dezvolta o afacere de succes.

De asemenea, această metodă oferă companiei dvs. un aer de legitimitate și o face ușor de găsit prin Google Maps .

Iată cum să adăugați afacerea dvs. la Google și să vă personalizați pagina companiei.

Cum poți bloca accesul Google la datele tale? Știe totul despre tine!

Cum adaug o afacere pe Google

Este bine, din start, să știți că secvența exactă a pașilor poate diferi în funcție de selecțiile pe care le faceți pe fiecare pagină și de ce fel de pagină de afaceri creați.

1.Accesați site-ul Compania meaGoogle și conectați-vă la contul dvs. de afaceri. Sau, creați un cont Google pentru compania dvs. accesând pagina de conectare Google și selectând Creați un cont .

2.Din pagina de pornire Compania mea ,faceți clic pe Gestionați acum și pe ecranul următor, introduceți numele companiei dvs. în bara de căutare. În meniul de sub bara de căutare, selectați Creați o companie cu acest nume.

Screenshot of Google Business "add business" screen

3. Pe pagina următoare, introduceți numele companieidvs. și categoria companiei (cum ar fi restaurantul, comerțul cu amănuntul, frizeria etc.). Apoi, selectați Următorul . Veți putea adăuga categorii suplimentare mai târziu.

Screenshot of Google Business page to add name and category

4. Apoi va trebui să alegeți dacă doriți ca locația companiei dvs. să apară pe Google Maps.

Dacă adăugați un restaurant sau altă afacere deschisă publicului, accesul pe Google Maps este incredibil de util. Dar dacă doar adăugați o mică afacere care nu are nevoie de adresă vizibilă, păstrarea locației private ar putea fi o idee bună. Selectați Da sau Nu și apăsați Următorul .

Screenshot of Google Business page to add location

5.Dacă ați ales să adăugați afacerea dvs. pe Google Maps, următorul ecran vă va cere să introduceți adresa companiei. Dacă ați ales să păstrați locația exactă privată, atunci ecranul următor vă va cere să vă introduceți zona (zonele) de servicii. Completați informațiile relevante și selectați Următorul.

Screenshot of Google Business page to add location

6.Introduceți numărul de telefon și site-ul web asociate companiei dvs. și faceți click pe Următorul.

Screenshot of Google Business page to add contact info

7.În pagina următoare, alegeți dacă doriți sau nu ca Google Business să vă trimită actualizări și recomandări pentru compania dvs. și apăsați pe Următorul.

8.Dacă ați ales să nu furnizați o adresă comercială, va trebui să introduceți adresa dvs. poștală personală pentru a vă confirma afacerea. Această adresă nu va fi vizibilă publicului. Introduceți adresa și apăsați Următorulsau alegeți Verificați mai târziu .

9.Faceți clic pe meniu pentru a selecta o metodă de verificare a afacerii dvs. În funcție de tipul dvs. de afacere, este posibil să aveți la dispoziție numai unele metode de verificare.

De exemplu, puteți vedea Cartea poștală prin poștă listată ca singura metodă disponibilă.

Iată toate modalitățile prin care vă puteți verifica identitatea la Google:

  • Prin posta. Google va trimite o carte poștală fizică care include un cod de verificare, pe care îl veți utiliza apoi pentru a verifica online.
  • Prin telefon. Google vă va apela și vă va furniza un cod de verificare prin telefon. Acest lucru este disponibil numai pentru anumite companii.
  • Prin e-mail. Google vă va trimite codul prin e-mail. Din nou, acest lucru este disponibil numai pentru anumite companii.
  • Verificarea în bloc. Dacă afacerea dvs. are peste 10 locații, va trebui să trimiteți un formular suplimentar pentru a le verifica pe toate simultan. Pentru a face acest lucru, când faceți clic pe „Obțineți confirmarea”, faceți clic pe „Chain (Lanț)” și introduceți toate informațiile. Va dura apoi până la o săptămână pentru a procesa solicitarea.
  • Instantaneu . Dacă aveți un cont Google Search Console, iar site-ul web al companiei dvs. este verificat prin Search Console, vă puteți verifica contul instantaneu. Unele categorii de companii nu au voie să facă acest lucru.
  1. Apoi, veți primi o serie de solicitări pentru a vă configura pagina pe Google Business. Puteți să vă adăugați serviciile și programul de lucru, să setați permisiuni de mesagerie, să scrieți o descriere a companiei, să încărcați fotografii și să solicitați un credit publicitar de 100 USD prin Google Ads.

Screenshot of Google Business add business hours

11. După ce ați introdus toate informațiile esențiale pentru a vă configura afacerea, veți fi direcționat la pagina contului Google Business, unde puteți adăuga informații suplimentare, cum ar fi o siglă a companiei și alte informații.

Screenshot of Google My Business home page

Google Nest Hub Max. O boxă video cu adevărat genială