Cum alegi o baterie externă. Tutorial video GadgetReport.ro

Data: 22/02/2016 | Autor: .

cum alegi o baterie externă tutorial gadgetreport.ro

Dacă vrei să îţi cumperi o baterie externă, trebuie să te uiţi foarte atent la produsele oferite în magazine. Asta pentru că multe dintre ele sunt foarte proaste din punct de vedere calitativ şi vei arunca banii pe fereastră. Cum alegi o baterie externă, află din tutorialul video GadgetReport.ro

Criteriile importante pe care trebuie să le ai în vedere sunt legate de capacitatea bateriei externe, construcţia acesteia, puterea şi preţul de achiziţie.

Dacă vrei să foloseşti o baterie externă doar pentru a încărca telefonul mobil, nu îţi trebuie una mai mare de 2000-5000 mAh. Pentru călătorii, ai nevoie de una de 10.000 mAh, care o să îţi asigure o autonomie de peste 12 ore.

Atunci când cumperi o baterie externă, caută una cât mai solidă din punct de vedere constructiv. Verific-o să nu se desfacă, mufele să nu se mişte, carcasa să fie capabilă să reziste la şocuri.

Atunci când alegi o baterie externă, caută una cu două mufe USB. Astfel îţi vei putea încărca mai multe gadgeturi, telefoane, tablete etc. Dacă are şi buton de ON/OFF este şi mai bine.

Puterea este esenţială atunci când alegi un astfel de produs. Caută una de peste 0,5 mAh. Ideale sunt cele de 2A, care o să îţi încarce gadgetul foarte repede.

Nu arunca banii pe fereastră, adică pe baterii ieftine. O să ţină foarte puţin, o să încarce greu şi o să se strice foarte repede. Caută produse de calitate, de la firme cunoscute, pentru care ai garanţie, care nu oferă o încărcare fluctuantă, care să îţi distrugă acumulatorul de pe telefon.

Vezi detalii în tutorialul video GadgetReport.ro