Cum arata cele mai noi telefoane Orange vandute in Romania (VIDEO)

Data: 26/02/2013 | Autor: .

orangeOrange Romania va lansa in prima jumatate a anului doua smartphone-uri sub brand propriu, Orange Nivo si Orange San Remo.

Orange San Remo va fi primul smartphone Orange in format mare, cu ecran de 4,7” si design subtire, cu o grosime de doar 8,2mm, camera foto de 8MP si Android 4.1(Jelly Bean).

Orange Nivo – Smartphone Orange este destinat tinerilor si pietelor care introduc pentru prima data smartphone-uri, prevazut cu ecran de 4”, camera foto de 5MP si Android 4.1 (Jelly Bean) .

”Smartphone-urile vor fi lansate incepand cu prima jumatate a anului pe o serie de piete Orange, printre care Romania, Slovacia si Spania. Preturile vor fi anuntate in momentul in care modelele vor fi disponibile la nivel local, insa vor fi in concordanta cu preturile si tarifele valabile pentru smartphone-urile Orange existente. Smartphoneurile vor fi expuse in cadrul Congresului Mondial al Comunicatiilor Mobile 2013”, anunta compania.

In Spania, modelul Orange Monte Carlo a fost cel mai bine vandut telefon al anului 2012, iar dispozitivele Orange s-au clasat printre primele 10 in Marea Britanie, Franta si Romania cu modelele Orange Dallas, Orange Pasadena si Orange Sydney.