Cum arata cele mai noi versiuni Galaxy S6 și S6 edge

Data: 27/05/2015 | Autor: .

tech-galaxy-s6_combination_blue-topaz

Samsung a lansat pe piata romaneasca două noi variante de culoare pentru smartphone-urile Galaxy S6 și S6 edge. Blue Topaz pentru Galaxy S6 și Green Emerald pentru Galaxy S6 edge sunt de acum disponibile în magazine, alaturi de smartphone-urile în culorile White Pearl, Black Sapphire și Gold Platinum.

Galaxy S6 Blue Topaz

Galaxy S6_Blue_Topaz_2Disponibilă exclusiv pentru Galaxy S6, nuanța Blue Topaz este un albastru vibrant, dar în același timp rafinat, fiind una dintre cele mai în vogă culori ale anului. Potrivit Pantone, organizație renumită în stabilirea tendințelor culorilor, cele patru nuanțe de albastru, Aquamarine, Scuba Blue, Classic Blue și Dusk Blue, sunt incluse în top 10 nuanțe ale paletei de culori de primăvară 2015.

„Cei care își aleg Galaxy S6 în nuanța Blue Topaz sunt mai încrezători în ei înșiși, pretențioși, sensibili, exigenți și intuitivi”, a declarat psihologul britanic Dr. Donna Dawson. „Luminozitatea culorii tinde să atragă oameni mai încrezători, care știu ce le place.”

Galaxy S6 edge Green Emerald

Disponibilă în exclusivitate pentru modelul Samsung Galaxy S6 edge, nuanța Green Emerald exemplifică filosofia Samsung în care „design-ul întâlnește utilitatea”. Culoarea verde reprezintă viață, noi începuturi și este strâns legată cu elemente din natură.

„Cei a căror culoare preferată este verdele tind să fie echilibrați, loiali, muncitori, onești, benevoli și grijulii cu cei din jurul lor”, a spus Dawson.

Galaxy S6 edge_Green_Emerald„Vor să fie cetățeni buni, cu un simț moral foarte dezvoltat și dorință de simplitate. Culoarea verde reprezintăviață și începuturi noi și inspiră speranță, vitalitate, energie în oameni, prietenie și conexiune cu cei din jur. Verdele induce o stare de calm, motiv pentru care, atunci când sunt stresați, oamenii își doresc să se retragă în natură. Nuanța Green Emerald a Galaxy S6 edge sporește atracția pentru lucrurile verzi prin luminozitate și profunzime.”

Dispozitivele Samsung Galaxy S6 și S6 edge sunt disponibile în variantele de 32GB, 64GB și 128GB capacitate de stocare, în culorile White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz (exclusiv Galaxy S6) și Green Emerald (exclusiv Galaxy S6 edge).

150302-samsung-galaxy-s6