Cum arată noile gadgeturi lansate de Krüger&Matz

Kruger&Matz tablet

Krüger&Matz a anunţat lansarea a două noi tablete cu Windows şi a două noi seturi de boxe active, toate la preţuri între 850 şi 2150 lei.

EDGE 1160 și EDGE 1161, cele două tablete Krüger&Matz, au un ecran generos de 11,6 inch, cu o rezoluție de 920×1080 pixeli, care asigură o calitate deosebită a imaginilor afișate și a filmelor vizionate.

EDGE 1160 are un procesor Intel® Atom ™ Z3736F, tactat până la 2,16 GHz, cu 2 GB RAM. EDGE 1161 este însă echipată cu procesor dual-core Intel® Core ™ M- 5Y10c, tactat până la 2 GHz, cu 4 GB RAM. Ambele procesoare utilizate pentru noile dispozitivele EDGE asigură o și mai bună funcționare a Windows 10 Home. Un mare avantaj este faptul că Windows 10 este gata instalat pe tabletă, așa că va fi actualizat periodic cu opțiuni inovatoare și update-uri de securitate.EDGE 1160

Cele două tablete de la Krüger&Matz au sloturi micro USB și USB 3.0, cititor de carduri micro SD și ieșire HDMI mini, care permite conectarea unui modem extern, precum și transfer de imagini de la tabletă pe ecranul televizorului.

EDGE 1161În plus, împreună cu tastatura, disponibilă in oferta Krüger&Matz, gadgetul se poate transforma cu ușurință într-un birou mobil. Gadgeturile au o capacitate de stocare de 64 GB și oferă posibilitatea de extindere prin intermediul cardului micro SD, astfel încât utilizatorii își pot păstra toate fișierele importante. Bateria de 9500 mAh asigură o autonomie sporită: gadgetul poate fi folosit timp de mai multe ore, fără a fi reîncărcat. Ambele noutăți din seria EDGE sunt echipate cu două camere: cea din spate are 5 Mpx, iar cea frontală, 2 Mpx.

Krüger&Matz EDGE1160 costă 1399 lei, iar Krüger&Matz EDGE1161 2150 lei.

DOUĂ NOI BOXE ACTIVE

Kruger&Matz active loudspeakersKrüger&Matz și-a extins gama de produse şi cu două seturi de boxe active, Krüger&Matz Passion și Journey, cu design subțire. Sistemul audio Passion include două coloane cu trei căi, cu o putere de ieșire de 80 W x 2, ce asigură un sunet profund și echilibrat. Fiecare coloană are două difuzoare de 5 inch pentru sunete medii, un tweeter cu magnet din neodim și membrană realizată din mătase de calitate superioară. Subwooferul de 8 inch este amplasat pe laterala coloanei și ofera o reproducere puternică a frecvențelor joase, rezultând un bas extrem de dinamic.

Krüger&Matz Journey 2.0 este un set de două coloane cu trei căi, cu putere de ieșire de 2x 60 W, foarte similar cu Passion 2.0. În partea din față a fiecărei coloane se află două difuzoare de 4 inch pentru sunete medii și un tweeter de 1 inch. Pe laterala coloanei este amplasat un subwoofer de 8 inch.

Fiecare dintre cele două seturi audio are mai multe funcții adiționale: slot USB, cititor de carduri SD și două intrări RCA, care permit redarea fișierelor direct de pe dispozitive externe. Cei care își stochează toată colecția de muzică pe smartphone vor aprecia cu siguranță modulul Bluetooth încorporat. Mai mult, noile boxe audio permit și ascultarea posturilor radio.

Pe lângă noile seturi audio, Krüger&Matz mai pune la dispoziția clienților două seturi noi de boxe active de raft, Inspire 2.0 și Prime 2.0. Inspire 2.0, acoperit cu lemn furniruit, are un difuzor de 5 inch pentru sunete medii și un tweeter. Prime 2.0 este diferit de celelalte seturi audio, pentru că are coloanele din plastic. Fiecare are un difuzor de 4 inch pentru sunete medii si un tweeter de 1 inch. Fiecare set dispune de modul Bluetooth și două intrări RCA, pentru redarea fișierelor audio de pe dispozitive externe.

Boxele active Journey şi Passion costă 850 lei respectiv 1350 lei. În România, produsele Krüger&Matz sunt disponibile în magazinele partenere: CEL.ro, pcgarage.ro, evoMAG.ro.