Cum arata noul HTC One 2014. Un nou clip de prezentare (VIDEO)

Data: 11/03/2014 | Autor: .

HTC-ONE -2014HTC continua sa dezvaluie, treptat, imagini cu cel mai asteptat telefon al primaverii, noul HTC One 2014, smartphone ce va fi lansat oficial pe 25 martie. Intr-un nou clip de prezentare lansat pe internet, HTC insista pe calitatile camerei foto-video.

Noul senzor de pe HTC One vine cu doua lentile si un LED inovator, in doua nuante.

Camera de pe HTC One foloseste o tehnologie ultrapixel imbunatatita, despre care taiwanezii spun ca ar fi superioara celei utilizate de concurentii de la Samsung, Sony, LG si Apple.

Astfel ca telefonul ar fi capabil sa gestioneze mult mai bine conditiile de lumina scazuta astfel ca vom putea face fotografii excelente chiar si pe intuneric. Ramane de vazut.

Urmariti o demonstratie cu camera de pe noul telefon in clipul de mai jos.

HTC One va fi lansat pe 25 martie la Londra si New York si va fi disponibil, cel mai probabil, imediat in magazine.

Telefonul cu nume de cod HTC M8, va fi numit The All New One. Gadgetul va avea un ecran de 5 inch la 1080p, un procesor Snapdragon 800 la 2,5 Ghz si 2 sau 3 GB de RAM.

Noul HTC One va fi lansat in trei variante de culoare, argintiu, negru si auriu. Pana sa vedem daca se va ridica, cu adevarat, la nivelul asteptarilor, nu ne ramane decat sa savuram  celelalte teasere video lansate de HTC.

Noul telefon a pus pe jar sefii de la Samsung care pregatesc un nou Galaxy S5 “Premium”, iar cei de la Apple au grabit lansarea noului iPhone 6.

Dupa prezentarea video de 12 minute, neoficiala, si pe care o vedeti in clipul de mai jos, motivele sunt lesne de inteles.