Heating Smart Pan. Cum arata tigaia inteligenta

Heating Smart Pan. Cum arata tigaia inteligenta

Designerul Soon Mo Lee a prezentat conceptul unei tigai, Heating Smart Pan, care ar putea schimba modul in care percepem in prezent activitatea in bucatarie.

Daca prototipul Heating Smart Pan va ajunge in productie, ar putea fi piatra de borna pentru dezvoltarea unei intregi game de produse care vor elimina aragazul din bucatarie.

The Heating Smart Pan arata, la prima vedere, ca o tigaie normala. Forma este una clasica, iar materialul folosit este teflonului.

Privita mai atent, se pot observa, insa, diferentele fata de tigaile clasice. Sare in evidenta, in primul rand, manerul tigaii care prezinta un display digital si un buton de on-off.

Aflam, astfel, ca tigaia inteligenta se porneste ca orice aparat electric. Bateriile incluse incalzesc rezistenta aflata pe fundul tigaii, astfel ca nu mai este nevoie sa o pui pe foc.

Pe display sunt afisate temperatura, timpul scurs de la pornirea acesteia si timpul ramas pana la prepararea produselor. Tigaia vine cu mai multe programe de gatit.

De exemplu, daca vrei sa prepari o friptura, setezi programul necesar, pui carnea inauntru si tigaia te va avertiza sonor cand este gata.

Tigaia inteligenta functioneaza atat pe baterii cat si cu un cablu conectat la o priza normala. Cine mai are nevoie de aragaz?