Cum comanzi un sandwich de la Subway pe smartphone

Data: 23/09/2014 | Autor: .

SUBWAY RomâniaSubway a lansat in Romania o aplicație mobilă disponibilă gratuit pentru iOS și Android, care oferă clienților posibilitatea de a comanda produsele lor preferate SUBWAY® și de a le primi la domiciliu sau la birou. În prima etapă, aplicația va fi  disponibilă în patru locații din zona de Nord a Bucureștiului, Cluj-Napoca și Timișoara, urmând ca în acest an să fie disponibilă în alte trei restaurante SUBWAY® din țară.

 Aplicația SUBWAY® România este disponibilă prin download gratuit în AppStore și Google Play.

Prin aplicația SUBWAY® , clientii au posibilitatea de a crea nenumărate combinații de ingrediente printr-o simplă atingere a ecranului și de a le avea livrate în cel mai scurt timp. Aplicația este foarte intuitivă și le permite clienților să creeze meniuri gustoase în doar câteva minute, urmând toți pașii pe care cineva îi experimentează în mod normal într-un restaurant. În primul rând, utilizatorii trebuie să aleagă una dintre cele două opțiuni – livrare sau ridicarea comenzii, apoi să aleagă orașul în care locuiesc și, în cele din urmă, să introducă adresa lor.

 

Aplicația va indica cel mai apropiat restaurant SUBWAY® și dacă există posibilitatea de livrare la adresa respectivă. Aplicația funcționează pe o distanță de 3 km, pentru a menține timpul de livrare sub 30-40 de minute. Apoi, utilizatorii trebuie să selecteze tipul de SUB, tortilla sau salata pe care o doresc și, de asemnea, mărimea și tipul de pâine pe care o preferă. Apoi,  partea distractivă începe – utilizatorii aleg combinațiile de legumele și sosuri preferate. Ei au posibilitatea de a adăuga ingrediente extra sau de a comanda meniul complet: un SUB cu băutură și o prăjitură sau chips-uri.

InfoPanelScrolled Aplicația SUBWAY® are o facilitate numită “Comandă de Grup”, care permite utilizatorilor să trimită o notificare colegilor, anunțându-i că vor plasa comanda și invitându-i să aleagă ceva din meniu printr-un link. După ce toți au ales combinația preferată de SUB, comenzile sunt centralizate și trimise către restaurant, cu toate detaliile selectate. La sfârșitul procesului, aplicația calculează nota de plată pentru fiecare persoană din grup.

Pentru a completa experiența SUBWAY®, orice utilizator poate plasa comanda online, direct pe site-ul  www.subwayro.com. În secțiunea specială  „Comandă acum”, ei pot completa meniul preferat în mai puțin de un minut și pot plasa comanda la cel mai apropiat restaurant SUBWAY®, parcurgând același proces ca cel al aplicației.