Cum găseşti şi descarci orice clip sau piesă audio de pe Internet

Data: 20/04/2016 | Autor: .

Hands To Myself Selena Gomez

Dacă îţi place o piesă anume şi vrei să-i descarci videoclipul sau varianta mp3/mp4, ai la dispoziţie mai multe metode dintre care astăzi îţi prezentăm două trucuri simple şi uşor de folosit. Nu îţi trebuie decât un laptop sau un desktop şi “formulele” respective, relatează GadgetReport.ro

Cum descarci un clip video de pe Youtube? Este foarte simplu. Nu trebuie decat sa tastezi „ss” inainte de youtube si vei fi directionat intr-o pagina de unde il vei putea descarca la ce rezolutie iti doresti.

Ca sa intelegi mai bine, atunci cand ai gasit clipul video care te intereseaza, intra pe linkul din browser si chiar inainte de cuvantul youtube, tasteaza ss. Iata un exemplu de cum sa descarci un clip video al Selenei Gomez.

https://www.ssyoutube.com/watch?v=FMlcn-_jpWY

selena-gomez-youtube

Vei fi directionat catre savefrom.net si o sa vezi un buton verde pe care scrie download. Seteaza rezolutia la care vrei sa il pastrezi si descarca-l. Poti alege, bineinteles, sa descarci tot felul de variante, inclusiv varianta audio.

selena-gomez-youtube-2

Mai avem cateva trucuri pentru tine:
Daca vrei sa descarci doar coloana sonora a clipului, melodia, inlocuieste “youtube” cu “listentoyoutube”. Pasii sunt aceiasi ca la trucul de mai sus.

Daca vrei sa vezi clipul video de pe Youtube la nesfarsit, in modul repeat, inlocuieste “youtube” cu “listenonrepeat”. Pentru a pune un clip pe pauza tasteaza K, iar daca vrei sa mergi inainte sau inapoi 10 secunde, apasa J respectiv L.

Pentru ca Youtube sa nu iti mai afiseze publicitate, scrie in loc de youtube “youtubeskip”. Iar daca vrei sa transformi clipul video intr-un gif, inlocuieste “youtube” cu “gifyoutube”.

O altă varianta pentru a descarca melodii de pe internet este o formula simpla pe care trebuie sa o iei si sa o pui pe browserul cu care navighezi pe internet. Formula este intitle:index.of?mp3 la care adaugi numele formatiei si/sau al piesei preferate.

Iata un exemplu: Am vrut sa cautam si sa descarcam tot piesa „Hands To Myself” a Selenei Gomez.

selena-gomez
Formula merge cu absolut orice fisier mp3 existent pe internet. Daca va plac trucurile pe care vi le oferim, nu ezitati sa dati like si share pentru ca si prietenii vostri sa afle de ele.