Cum iti gasesti telefonul pierdut? Seek My Android

Data: 21/03/2012 | Autor: .

In cazul in care v-ati pierdut telefonul mobil, exista o aplicatie care v-ar putea ajuta sa il gasiti. Este vorba de Seek My Android, un software care permite localizarea telefonului prin intermediul unui site de internet.

Aplicatia, disponibila pentru smartphone-urile cu sistemul de operare Android,  poate fi descarcata gratuit din Google Play. Din momentul in care ati descarcat-0, va configurati optiunile si este gata sa functioneze.

In cazul in care v-ati pierdut telefonul sau v-a fost furat, iar hotul nu se pricepe sa dezinstaleze aplicatia, aveti toate sansele sa il recuperati.

Trebui doar sa intrati pe site-ul www.seekmyandroid.com de unde puteti afla unde va este telefonul, bineinteles, cu aproximatie.

Dincolo de functia “Locate”, aplicatia vine cu alte cateva optiuni interesante printre care monitorizarea apelurilor sau blocarea acestuia cu o parola stabilita de la distanta prin functia “Look”.

Alte optiuni sunt  “Vibrate:” – o functie care va pune telefonul pe vibratie ca sa-l gasiti mai usor, “Play Sound” – un program care face telefonul sa sune, “Wipe” – o optiune care curata toate datele de pe telefon ca ultima masura, in cazul in care nu mai aveti sperante sa-l gasiti si “Text to Speech” – telefonul incepe sa citeasca un text introdus de dvs.

Interesant este faptul ca aplicatia Seek My Android functioneaza chiar si in conditiile in care cartela de telefon este schimbata.