Cum îţi încarci rapid telefonul! Cele şase sfaturi esenţiale

Data: 23/04/2016 | Autor: .
cum iti incarci mai repede telefonul

Cum îţi încarci rapid telefonul

Cum îţi încarci rapid telefonul?Există însă câteva soluţii care te pot ajuta să reduci timpul de încărcare cel puţin la jumătate.

Să îţi încarci telefonul este, de multe ori, o misiune de-a dreptul enervantă, mai ales atunci când te grăbeşti, pentru că durează foarte mult timp dacă nu ai un charger puternic.

Cum îţi încarci rapid telefonul? Primul sfat este să eviţi să încarci telefonul cu alt charger decât cel original. Acesta este proiectat să funcţioneze la nivelul optim, iar dacă foloseşti altul cu o intensitate mai mică, timpul de încărcare va creşte.

Al doilea sfat pe care ţi-l dăm este ca, atunci când încarci telefonul, să dezactivezi toate serviciile care consumă multă energie, de la WI-FI la Bluetooth, GPS, NFC etc.

O altă soluţie ar fi să treci telefonul în modul AVION sau să îl închizi, însă asta doar dacă îţi permiţi să nu răspunzi la apeluri pe toată perioada de încărcare.

Cum îţi încarci rapid telefonulDacă ai de ales între a încărca telefonul la priză sau la portul USB, alege priza. Porturile USB funcţionează la 2,5-4,5 Waţi, insuficient pentru a încărca telefonul repede şi bine. Iar dacă nu ai încărcătorul la tine, conectează-l la un port USB 3.0, care are o putere de 4,5 Waţi.

O altă soluţie este să încarci telefonul cu o baterie mobilă. Una puternică puternică îţi va aduce o încărcare mai rapidă decât orice încărcător. Dacă vrei să foloseşti bateria externă doar pentru a încărca telefonul mobil, nu îţi trebuie una mai mare de 2000-5000 mAh. Pentru călătorii, ai nevoie de una de 10.000 mAh, care o să îţi asigure o autonomie de peste 12 ore.

Cum să alegi cea mai bună baterie mobilă află din tuturialul video GadgetReport.ro de mai jos.

Iar dacă nu te mai ţine bateria de la telefon mai mult de câteva ore, trebuie să iei câteva măsuri. Urmează-le pe cele de AICI.

Nu te mai ţine bateria la telefon? Ce trebuie să faci