Cum puteti cumpara carti de pe Samsung Readers Hub 2.0 (VIDEO)

Data: 28/01/2013 | Autor: .

readers-hubSamsung isi extinde serviciul e-book in Europa. Pe Readers Hub 2.0,  utilizatorii de smartphone-uri si tablete Samsung pot citi mii de bestseller-uri si de carti in format electronic din intreaga lume, de la carti ilustrate de gatit si pana la lecturi pentru copii.

Readers Hub 2.0 ofera o biblioteca bogata cu continut provenit din intreaga lume pentru ca Samsung a extins parteneriatele cu editurile partenere pentru toate pietele Uniunii Europene, cu scopul de a oferi o gama larga de titluri nationale si international. Iar obtinerea de continut este acum mult mai simpla.

De indata ce informațiile cardului de credit au fost introduse, cumpararea și descarcarea de carți electronice este la doar 2 click-uri distanța; o singura parola de acces și butonul „sign-in” iți ofera acces la e-reader de pe multiple dispozitive Samsung.

Cautarea și navigarea prin bogatul catalog al Readers Hub 2.0 este rapida și foarte simpla. Serviciul de recomandari de conținut te ajuta sa gasești cu ușurința titlurile care sunt de interes pentru cititor. Odata ce titlul a fost ales, cartea este deschisa iar interfața intuitiva permite utilizatorului sa personalizeze modalitatea de vizualizare: poate schimba marimea textului, culoarea de fundal sau luminozitatea ecranului așa cum iși dorește, indiferent de locul in care se afla sau de momentul in care dorește sa citeasca.

Printr-o simpla atingere a ecranului, se deschide un meniu care permite cititorilor sa sublinieze pasajele importante și sa faca adnotari. Notițele sunt salvate separat pentru a fi gasite cu ușurința și, de asemenea, partajate. In plus, Readers Hub 2.0 permite utilizatorilor sa posteze in orice moment pe rețelele sociale pasaje din carte.

Readers Hub 2.0 este compatibil cu urmatoarele formate: ePub2, PDF, HTML 5 si ePub 3. In plus, Samsung a dezvoltat un portal dedicat editurilor, unde acestea pot urmari, incarca si gestiona ofertele proprii de carti electronice. Readers Hub 2.0 este preinstalat pe Samsung GALAXY Note II. Utilizatorii GALAXY S III, GALAXY Note 10.1 si GALAXY CAMERA pot descarca aplicatia din Samsung Apps.