Cum sa controlezi masina de spalat cu telefonul mobil

Data: 10/01/2012 | Autor: .

 Samsung a lansat masina de spalat WF457 cu incarcare frontala si capacitate foarte mare de aproximativ 20 kg. Masina include noul sistem Smart Control care iti permite sa ii controlezi functiile, prin WiFi, cu telefonul mobil.

 Sistemul Smart Control al modelului WF 457, activat prin WiFi, permite utilizatorilor sa ramana conectati la ciclul de spalare al masinii de spalat, fara a fi necesar sa stea langa ea.

 Prin intermediul unei aplicatii pentru smartphone-uri, utilizatorii pot monitoriza ciclul de spalare selectat, timpul ramas si alertele de oprire, precum si porni sau opri masina de oriunde din casa. Aceasta functie reprezinta un mare beneficiu pentru mamele ocupate care alearga dintr-o parte in alta a casei, incercand sa estimeze cand se termina programul.

 In plus, sistemul Smart Care de la Samsung elimina nevoia unui manual de utilizare, deoarece identifica singur problemele masinii de spalat si trimite o alterta pe smartphone-ul utilizatorilor. Modelul prezinta cel mai mare ecran tactil color LCD de 8 inchi din industrie – pe cat de intuitiv, pe atat de stilat – pentru o selectare a ciclului de spalare cat mai usoara.

 Masina de spalat WF457 este primul model de la Samsung dotat cu tehnologia Water Shot, care elibereaza un jet de apa cu detergent dizolvat, urmat apoi de un alt jet de apa pentru dubla performanta la clatire. Astfel, cliclul de spalare va fi cu 25% mai scurt decat cel al masinilor de spalat conventionale.

Alte functii ale modelului WF457 includ:

  • Cea mai mare capacitate din industrie – indeajuns de mare sa incapa 31 de prosoape de baie.
  • Sapte cicluri speciale de spalare pentru a selecta mai usor programul potrivit si a furniza cea mai buna performanta la spalare si tratamente anti-pete pentru situatii speciale cum ar fi Birou, Camera Copilului, Picnic, Gradinarit si multe altele. Specialty Cycles nu indeparteaza doar o pata specific, asa cum fac majoritatea programelor de tratare a petelor, ci indeparteaza toate potentialele pete si murdaria pentru cele mai bune rezultate de curatare.
  • Lipsa unei garnituri care se muleaza pentru a evita adunarea de reziduuri in jurul usii.
  • Tehnologia exclusiva Power Foam care infuzeaza de detergent cu aer si apa, pentru a crea o spuma puternica de curatare care sa penetreze materialul mai repede.
  • Cicluri de abur atat in masina de spalat cat si in uscatorul sau, pentru o indepartare a petelor sporita, reducerea sifonarii si reimprospatarea materialului.
  • Design Stainless Steel Diamond Drum care reduce uzura materialelor delicate.
  • Tehnologia VRT Vibration Reduction Technology Plus face masina de spalat atat de silentioasa incat acesta poate fi instalata in preajma dormitoarelor, chiar si la 1300 de rotatii pe minut.
  • Smart Vent Sensing, integrata in uscatorul DV457, indica posibilele blocaje ale canalelor de aerisire si avertizeaza utilizatorii cand trebuie curatate, ajutand la performanta dispozitivului si la reducerea posibilelor pericole de incendiu.

 WF457 consuma doar 96kWh pe an electricitate si pana la cu 70% mai putina apa decat masinile de spalat cu incarcare deasupra, ajutand utilizatorii sa economiseasca mai multi bani la facturile de intretinere.