Cum să devii invizibil pe Facebook. 10 setări esențiale

Data: 4/06/2020 | Autor: .

Dacă vrei, dintr-un motiv sau altul, să nu mai afle nimeni ce faci pe Facebook, unde dai checkin și pe cine urmărești pe rețeaua de socializare, sunt câteva setări simple și ușor de accesat. Prietenii tăi vor mai putea să îți vadă doar profilul și informațiile de bază. Postările și istoricul vor deveni invizibile pentru toți utilizatorii.

Primul pas este să intri în setările Facebook.

Mergi în Securitate și Conectare și apoi în Confidențialitate.

Intră pe ,,Cine poate vedea postările tale viitoare și selectează ,,Doar eu’’

Poți să limitezi și vizibiltatea postărilor din trecut.

Poți, de asemenea, să modifici și modul în care ți se pot trimite cereri de prieteni, de la ,,oricine’’, la doar ,,prieteni de-ai prietenilor’’.

Poți schimba, de asemenea, și modul în care poți fi găsit, pe baza adresei de email. Dacă vrei să nu te găsească nimeni, apasă pe ,,doar eu’’.

De asemenea, poti seta pe privat si cautarea ta dupa numarul de telefon.

In tabul urmator, poti seta daca motoarele de cautare sa te asocieze cu contul de Facebook. Daca vrei sa fii invizibil, debifeaza raspunsul asociat.

Mergi apoi in Setări pentru cronologie şi etichetare si activeaza tag-urile in mesaje si poze doar dupa ce vezi mesajele sau fotografiile respective.

Daca vrei sa verifici etichetele adăugate de utilizatori la postările tale înainte ca acestea să apară pe Facebook, apasa butonul activeaza.