Orange PrePay, bonus dublu de net şi 10% credit înapoi în My Orange

Data: 15/06/2020 | Autor: .

Orange lansează o nouă ofertă pentru clienţii Prepay prin care acordă bonus dublu de internet pentru activarea online a unei opţiuni de minimum 5 euro credit din My Orange, dar şi 10% credit atunci când efectuează o reîncărcare cu credit sau opţiune din My Orange.

Clienţii Orange care activează o opţiune PrePay de minimum 5 euro credit în perioada 15 iunie – 10 august 2020 vor fi recompensaţi automat cu 50 GB bonus, valabili pentru o perioadă 30 de zile de la activare. În plus, dacă aleg să activeze opţiunea din contul My Orange, aceştia îşi dublează automat bonusul de internet, beneficiind de 100 GB de internet.

 

Clienţii Orange PrePay au parte lună de lună de bonusuri de internet, de cele mai bune oferte în My Orange şi sunt recompensaţi pentru fidelitate. Începând cu 15 iunie, clienţii care efectuează o reîncărcare de minumum 5 euro credit sau opţiune din contul My Orange vor fi răsplătiţi cu 10% credit înapoi. Astfel, aceştia se pot bucura în fiecare lună de bonusuri de internet, dar şi de cele mai avantajoase preţuri.

 

În plus, clienţii care activează o cartelă începând cu data de 15 iunie se bucură de cea mai bună ofertă primind beneficiile opţiunii de 6 euro credit pentru doar 5 euro credit în primele 4 luni.

 

Indiferent de opţiunea aleasă, toţi clienţii Orange PrePay au parte de cea mai extinsă acoperire şi de internet de mare viteză 4G şi 4G+ în cea mai bună reţea din România.

 

Mai multe informaţii despre noua ofertă Orange PrePay sunt disponibile pe: orange.ro/prepay

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.