Testează Apple un iPhone pliabil?

Data: 16/06/2020 | Autor: .

Apple lucrează la dezvoltarea unui telefon pliabil, similar cu modelele Galaxy Fold, LG V60 Thinq  sau Microsoft Surface Neo. Informațiile, care includ și o posibilă schiță a noului telefon, au fost lansate de bloggerul Jon Prosser.

Potrivit surselor citate de Jon Prosser, prototipul iPhone-ului plabil nu are un singur ecran pliabil, precum Samsung Galaxy Fold, ci mai degrabă două ecrane prinse unul de altul cu o balama, în genul soluțiilor folosite pe LG V60 Thinq  sau Microsoft Surface Neo.

Microsoft Surface Neo

LG V60 Thinq

Potrivit informațiilor lui Prosser, se pare că Apple va încerca să facă balamaua cât mai puțin sesizabilă în așa fel încât ecranele să ofere o imagine unitară.  În plus, prototipul iPhone-ului pliabil pare că nu mai are ecranul perforat, pentru camera de selfie, iar marginile ar fi rotunjite, în genul iPad Pro.

@OnLeaks se îndoiește de unele dintre specificațiile prezentate de Prosser. După cum subliniază MacRumors , zvonurile despre un iPhone flexibil datează din 2016 și un brevet  acordat la începutul anului descrie un dispozitiv oarecum similar cu ceea ce propune Prosser.

Samsung pregătește Galaxy Fold 2. Noi informații esențiale

Nu există nicio informație oficială despre planurile Apple. Ca întotdeauna, orice zvon își are un sâmbure de adevăr.

Surface Duo, primul telefon Android al Microsoft,  pregătit de lansare