Samsung pregătește Galaxy Fold 2. Noi informații esențiale

Data: 13/04/2020 | Autor: .

Samsung pregătește Galaxy Fold 2. Noi informații esențiale

Noul smartphone pliabil Galaxy Fold 2, pe care sud-coreenii de la Samsung plănuiesc să îl lanseze cel mai probabil în august, va fi mai ușor și mai subțire decât primul model. În plus, va fi oferit fără un stylus, gadget care va fi asociat exclusiv cu seria Note, relatează GadgetReport.ro

Noul smartphone Galaxy Fold 2 va cântări 229 de grame, cu aproape 40 de grame mai puțin decât primul Galaxy Fold. Telefonul nu va avea un stylus însă va fi oferit în patru versiuni de culoare, Martian Green,Astro Blue, Space Silver și Cosmos Black. Primul model a fost vândut doar în ultimele două variante de culoare.

Între timp, pe internet au început să apară primele imagini cu prototipul noului telefon pliabil Galaxy Fold 2, pe care sud-coreenii vor să îl lanseze împreună cu noua generație Galaxy Note20.

Imaginile prezintă o serie de randări pe baza zvonurilor asociate cu noul smartphone. Samsung Galaxy Fold 2 ar urma să beneficieze de același design, cu mici îmbunătățiri, cu un ecran secundar mai mare, posibil cu o rată de refresh la 120 Hz, și cu modulul de camere foto&video împrumut de la generația Galaxy S20.

Galaxy Fold 2 va fi propulsat de procesorul Qualcomm Snapdragon 865, pe 7 nm, pentru SUA și China, și de un Samsung Exynos, pe 7 nm, pentru Europa. Ambele procesoare vor fi acompaniate de 8-12 GB de RAM LPDDR5X, în funcție de versiune.

Telefonul ar urma să includă mecanismul de pliere lansat pe Galaxy Z Flip și să aibă un ecran acoperit cu sticlă, nu cu plasticul folosit la Galaxy Fold 1.

Samsung Galaxy Fold 2  va fi compatibil 5G și vor beneficia de cel mai nou standard de încărcare wireless, care îi va asigura încărcarea acumulatorilor în numai 40 de minute.

Lansarea telefonului ar putea avea loc pe 23 august, împreună cu Note20, asta dacă nu cumva pandemia de coronavirus le va da sud-coreenilor planurile peste cap.

Samsung Galaxy Note20.  De ce merită să aștepți până la lansarea din august