Samsung pregătește Galaxy Fold 2. Primele randări

Data: 27/03/2020 | Autor: .

Samsung pregătește Galaxy Fold 2. Primele randări

Pe internet au început să apară primele imagini cu prototipul noului telefon pliabil Galaxy Fold 2, pe care sud-coreenii ar putea să îl lanseze în luna august, cel mai probabil împreună cu noua generație Galaxy Note20.

Imaginile prezintă o serie de randări pe baza zvonurilor asociate cu noul smartphone. Samsung Galaxy Fold 2 ar urma să beneficieze de același design, cu mici îmbunătățiri, cu un ecran secundar mai mare, posibil cu o rată de refresh la 120 Hz, și cu modulul de camere foto&video împrumut de la generația Galaxy S20.

Galaxy Fold 2 va fi propulsat de procesorul Qualcomm Snapdragon 865, pe 7 nm, pentru SUA și China, și de un Samsung Exynos, pe 7 nm, pentru Europa. Ambele procesoare vor fi acompaniate de 8-12 GB de RAM LPDDR5X, în funcție de versiune.

Telefonul ar urma să includă mecanismul de pliere lansat pe Galaxy Z Flip și să aibă un ecran acoperit cu sticlă, nu cu plasticul folosit la Galaxy Fold 1.

Samsung Galaxy Fold 2  va fi compatibil 5G și vor beneficia de cel mai nou standard de încărcare wireless, care îi va asigura încărcarea acumulatorilor în numai 40 de minute.

Lansarea telefonului ar putea avea loc pe 23 august, împreună cu Note20, asta dacă nu cumva pandemia de coronavirus le va da sud-coreenilor planurile peste cap.

Samsung Galaxy Note20.  De ce merită să aștepți până la lansarea din august