Galaxy Note 20, gata de lansare. Noi informații despre flagship-ul Samsung

Data: 15/06/2020 | Autor: .

Noul phablet Samsung Galaxy Note 20, pe care sud-coreenii îl vor lansa în cadrul evenimentului Unpacked, pe 5 august, va fi disponibil în nuanțe de gri, verde și cupru, în timp ce modelele Note 20 Plus/Ultra vor fi disponibile în alb, negru și cupru.

Informațiile au fost prezentate de cunoscutul expert Ishan Agarwal pe Twitter.

Note 20 este de așteptat să aibă un ecran de 6,4 inchi și o baterie de 4.300 mAh, în timp ce Note 20 + / Ultra va avea un ecran de 6.9 inci și un acumulator de 4.500 mAh. Galaxy Note 20+ va include camera de 108 megapixeli prezentă și pe Galaxy S20 Ultra.

Potrivit unor surse citate de Android Central,  Samsung Galaxy Note 20 va avea un ecran plat, cu o rată de refresh de 120 Hz, fapt care va face ca experiența de utilizare să fie mai fluentă. De la filme la jocuri, imaginile vor fi mult mai line, fără sacadări sau pierderi de culoare și contrast.

Această facilitate, la un asemenea ecran, va fi destul de greu de sesizat de utilizatori, mai ales că display-urile Samsung sunt cele mai bune din piață. Poate doar în jocuri, mai ales cele de ultimă generație, să vedem o diferență semnificativă.

Cert este că noua facilitate va consuma mult mai rapid bateria telefonului așa că vă sfătuim de pe acum să țineți telefonul în 60 Hz și să îl treceți pe 120 Hz doar atunci când vă jucați.

Seria Galaxy Note 20 va fi propulsată de procesorul Qualcomm Snapdragon 865, pe 7 nm, pentru SUA și China, și de un Samsung Exynos, pe 7 nm, pentru Europa. Ambele procesoare vor fi acompaniate de 8-12 GB de RAM LPDDR5X, în funcție de versiune.

Samsung pregătește Galaxy Fold 2. Noi informații esențiale

În cadrul evenimentului Unpacked 2020, Samsung va prezenta, totodată, noile modele Galaxy S Flip 5 G, Galaxy Fold 2, noul Samsung Galaxy Watch 3 și tableta Galaxy Tab S7.

Samsung Galaxy Z Flip

Detalii in materialul de mai jos

Samsung lansează patru noi gadgeturi: Galaxy Note 20, Galaxy Fold 2, Galaxy Z Flip 5G și Galaxy Watch 3