Samsung lansează patru noi gadgeturi: Galaxy Note 20, Galaxy Fold 2, Galaxy Z Flip 5G și Galaxy Watch 3

Data: 10/06/2020 | Autor: .

Sud-coreenii de la Samsung vor lansa, pe 5 august, noile generații de smartphone-uri Galaxy Note 20, Galaxy Fold 2 și Galaxy Z Flip 5G, alături de cea de-a treia versiune a ceasului inteligent Galaxy Watch. Informația este prezentată de The Korea Herald, unul dintre cele mai importante și bine informate surse de informații din Coreea de Sud.

Dacă până acum se estima faptul că Samsung va lansa, în august, noile telefoane Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra, alături de Galaxy Fold 2, iată că sud-coreenii pregătesc un eveniment cu adevărat fără precedent, în cadrul evenimentului Unpacked urmând să fie prezentate și noile gadgeturi Galaxy Z Flip 5G și Galaxy Watch 3.

Va fi un moment semnificativ pentru Samsung, în fapt un statement care vine să confirme rolul major pe care compania îl joacă în piața telecomunicațiilor. Va fi, totodată, o demonstrație de forță în fața crizei economice globale care se prefigurează la orizont, în condițiile în care alte companii și-au amânat proiectele pentru 2021.

Note 20 este de așteptat să aibă un ecran de 6,4 inchi și o baterie de 4.300 mAh, în timp ce Note 20 + / Ultra va avea un ecran de 6.9 inci și un acumulator de 4.500 mAh. Galaxy Note 20+ va include camera de 108 megapixeli prezentă și pe Galaxy S20 Ultra.

Potrivit unor surse citate de Android Central,  Samsung Galaxy Note 20 va avea un ecran plat, cu o rată de refresh de 120 Hz, fapt care va face ca experiența de utilizare să fie mai fluentă. De la filme la jocuri, imaginile vor fi mult mai line, fără sacadări sau pierderi de culoare și contrast.

Această facilitate, la un asemenea ecran, va fi destul de greu de sesizat de utilizatori, mai ales că display-urile Samsung sunt cele mai bune din piață. Poate doar în jocuri, mai ales cele de ultimă generație, să vedem o diferență semnificativă.

Noi imagini cu Galaxy Note 20. Când va fi lansat noul phablet

Cert este că noua facilitate va consuma mult mai rapid bateria telefonului așa că vă sfătuim de pe acum să țineți telefonul în 60 Hz și să îl treceți pe 120 Hz doar atunci când vă jucați.

Materialul din Android Central vine să confirme, totodată, ceea ce știam deja – că seria Note 20 va fi propulsată de procesorul Qualcomm Snapdragon 865, pe 7 nm, pentru SUA și China, și de un Samsung Exynos, pe 7 nm, pentru Europa. Ambele procesoare vor fi acompaniate de 8-12 GB de RAM LPDDR5X, în funcție de versiune.

Telefoanele vor fi, bineînțeles, 5G și vor beneficia de cel mai nou standard de încărcare wireless, care le va asigura încărcarea acumulatorilor de 5000 mAh în numai 40 de minute.

GadgetReport.ro relata, de altfel, că cel mai probabil din 2021, flagship-urile nu vor mai avea încărcătoare clasice și vor trece de încărcarea exclusivă wireless.

Galaxy Fold 2

Galaxy Fold 2 va include o serie de upgrade-uri majore față de predecesorul său, printre care ecranul principal de 7,7 inci, cu un afișaj mai mare pe partea din față a dispozitivului și suport pentru S Pen, totul la un punct de preț mai mic.

Noul smartphone Galaxy Fold 2 va cântări 229 de grame, cu aproape 40 de grame mai puțin decât primul Galaxy Fold. Telefonul nu va avea un stylus însă va fi oferit în patru versiuni de culoare, Martian Green,Astro Blue, Space Silver și Cosmos Black. Primul model a fost vândut doar în ultimele două variante de culoare.

Galaxy Fold 2 va fi propulsat de procesorul Qualcomm Snapdragon 865, pe 7 nm, pentru SUA și China, și de un Samsung Exynos, pe 7 nm, pentru Europa. Ambele procesoare vor fi acompaniate de 8-12 GB de RAM LPDDR5X, în funcție de versiune.

Samsung Galaxy Z Flip 5G va avea același design ca modelul 4G, cu excepția compatibilității 5G.

Samsung pregătește Galaxy Fold 2. Noi informații esențiale