Noi imagini cu Galaxy Note 20. Când va fi lansat noul phablet

Noi imagini cu Galaxy Note 20. Când va fi lansat noul phablet

OnLeaks și Pigtou au lansat pe internet o serie de noi imagini randate cu phabletul Galaxy Note 20, pe care sud-coreenii de la Samsung se pregătesc să-l lanseze în luna august.

Potrivit  celor mai noi informații, pe surse, care au stat la baza randărilor, Galaxy Note 20 va avea un ecran de 6,7 inchi, iar Note 20+ de 6,9 inchi, probabil același de pe S20 Ultra.

Potrivit unor surse citate de Android Central,  Samsung Galaxy Note 20 va avea un ecran cu o rată de refresh de 120 Hz, fapt care va face ca experiența de utilizare să fie mai fluentă. De la filme la jocuri, imaginile vor fi mult mai line, fără sacadări sau pierderi de culoare și contrast.

Această facilitate, la un asemenea ecran, va fi destul de greu de sesizat de utilizatori, mai ales că display-urile Samsung sunt cele mai bune din piață. Poate doar în jocuri, mai ales cele de ultimă generație, să vedem o diferență semnificativă.

Cert este că noua facilitate va consuma mult mai rapid bateria telefonului așa că vă sfătuim de pe acum să țineți telefonul în 60 Hz și să îl treceți pe 120 Hz doar atunci când vă jucați.

Materialul din Android Central vine să confirme, totodată, ceea ce știam deja – că seria Note 20 va fi propulsată de procesorul Qualcomm Snapdragon 865, pe 7 nm, pentru SUA și China, și de un Samsung Exynos, pe 7 nm, pentru Europa. Ambele procesoare vor fi acompaniate de 8-12 GB de RAM LPDDR5X, în funcție de versiune.

Telefoanele vor fi, bineînțeles, 5G și vor beneficia de cel mai nou standard de încărcare wireless, care le va asigura încărcarea acumulatorilor de 5000 mAh în numai 40 de minute.

GadgetReport.ro relata, de altfel, că cel mai probabil din 2021, flagship-urile nu vor mai avea încărcătoare clasice și vor trece de încărcarea exclusivă wireless.

La capitolul camere, vom avea, seria Note 20 va include în standard suita prezentă și pe Galaxy S20 Ultra, cu mici îmbunătățiri în zona de software.

Samsung Galaxy Note 20 va include senzorul de 108 MP prezent și pe Galaxy S20 Ultra, fapt care îi va permite să fotografieze și să filmeze la o distanță apreciabilă.

În testul făcut cu Galaxy S 20 Ultra, nu am fost foarte încântați de acest senzor, considerându-l mai mult drept un artificiu de marketing. Fotografiile făcute la distanță sunt, din păcate, pixelate, iar sistemul de stabilizare a imaginii nu funcționează așa cum ne-am fi așteptat.

Detalii aflați din review-ul de mai jos.

Cum fotografiază și filmează Samsung Galaxy S20 Ultra. Atunci când mărimea chiar nu contează

 

Trei telefoane Galaxy Note 20

Seria Galaxy Note 20 va fi formată din trei telefoane și ar urma să fie lansată în luna august, în cadrul unui eveniment Samsung Unpacked, acolo unde am putea afla și primele informații despre Galaxy Fold 2.

Ultima zvon legat de Galaxy Note 20 vine de la SamMobile și anunță reînvierea unei facilități căutate de mulți utilizatori – slotul pentru card de memorie.

Site-ul afirmă că Samsung a început dezvoltarea lui Galaxy Note 20, iar unul dintre modelele Note 20 (SM-N981) va veni cu 128 GB spațiu de stocare.

„Și ce dacă?” e întrebarea care ne vine în minte imediat. La urma urmei, flagship-urile Samsung ar trebui să fie livrate cu cel puțin 128 GB memorie flash, cum a fost cazul telefoanelor Galaxy S20.

Însă fanii seriei Note ar putea să-și amintească că Galaxy Note 10 este livrat cu 256 GB de stocare internă și fără suport microSD.

Dacă această zvon despre Note 20 se dovedește a fi real, ar putea confirma, la pachet, două dintre zvonurile din ultima vreme. În primul rând, Samsung va dezvolta și o versiune mai ieftină de Note 20, cu 128 GB, probabil intitulată Lite.

Pe de altă parte, informația arată că este probabil ca Samsung să readucă stocarea microSD.

Este prematur să vorbim despre prețurile seriei Note 20, însă nu este exclus să avem ceva surprize.

Telefoanele din seria Galaxy S20 sunt destul de scumpe și nu este exclus ca sud-coreenii să vină că o mișcare surprizătoare în piață, urmând să vândă seria Note 20 la prețuri ceva mai mici decât prețurile de listă de anul trecut. În 2019, Note 10 a fost scos la vânzare la 899 euro, în timp ce  S10 avea un preț de pornire de 749 euro.