Sony Xperia 10 II. Unul dintre cele mai interesante telefoane din 2020

Data: 28/05/2020 | Autor: .

Sony a lansat noul smartphone Xperia 10 II, un gadget din seria super mid-range dar care oferă o serie de specificații din zona de flagship.

Cu certificare IP65/IP68 pentru rezistență la praf și umiditate și Corning® Gorilla® Glass 6, modelul de doar 69mm grosime și 151g este unul foarte ergonomic.

Xperia 10 II are un ecran Wide OLED de 6” cu raport de aspect 21:9. Cu ajutorul tehnologiei TRILUMINOS™ pentru telefoane mobile, regăsită și în televizoarele din gama BRAVIA®, dar și datorită funcției de optimizare a imaginilor video, experiența de vizionare este una excelentă.

Display-ul permite redarea de conținut distinct în mai multe ferestre, prin interfața Sony, care permite utilizarea a două aplicații simultan, precum și funcția Side Sense care permite utilizatorilor să acceseze rapid aplicațiile preferate cu o simplă atingere.

Tehnologia audio Sony este de asemenea încorporată în Xperia 10 II cu High-Resolution Wireless Audio pentru o experiență de audiție autentică, atât prin fir cu jack de 3.5mm, cât și wireless.

Xperia 10 II dispune de un processor Qualcomm® Snapdragon 665 Mobile Platform și vine echipat cu Android 10.

CAMERE FOTO LA STANDARDE SONY

Xperia 10 II are un sistem foto triplu, format dintr-o cameră de 12MP și doi senzori de 8MP: ultra-wide (16mm), wide (26mm) și telefoto (52mm), astfel încât utilizatorii să-și lase liberă creativitatea și să experimenteze arta fotografică. De asemenea, aceștia pot realiza fotografii cu setări prestabilite pentru modurile Mâncare, Portret și noul Night mode, toate asigurând o calitate ridicată a imaginilor chiar și în situații de luminozitate scăzută.

Indiferent de ce vor fotografia sau de condițiile în care o vor face, utilizatorii pot avea încredere că Xperia 10 II va realiza imagini spectaculoase de fiecare dată, datorită noii metode îmbunătățite de reproducere a culorilor, rezultat al expertizei Sony în materie de imagine. Utilizatorii pot chiar captura imagini în format 21:9, dar pot face și înregistrări video la calitate 4K.

Xperia 10 II a fost construit cu certificare IP65/IP68 pentru rezistență la praf și umiditate, împreună cu Corning® Gorilla® Glass 6.

Telefonul are o baterie de 3600mAh, care rezistă o zi.

Modelul Xperia 10 II este disponibil în variantele de culoare negru și alb și este disponibil pentru comenzi începând cu luna iunie 2020. Prețul încă nu a fost anunțat oficial.