Telekom Mobil 6. Un nou abonament, la numai 3 euro/lună

Data: 3/06/2020 | Autor: .

Telekom a lansat noul abonament Mobil 6, cu internet 4G nelimitat, minute și SMS-uri naționale nelimitate. Persoanele fizice care își portează numerele în rețeaua mobilă Telekom pot beneficia de abonamentul Mobil 6cu 50% reducere în primele 12 luni, pentru care vor plăti 3 euro/lună (aproximativ 15 lei/lună), TVA inclus. După cele 12 luni, costul va fi de 6 euro/lună (aproximativ 30 lei/lună), TVA inclus.

Oferta face parte din noua platforma TELEKONOMIE, acolo unde Telekom promozează o serie de oferte pentru produse și servicii.

Telekom a anunțat, totodadă, că persoanele care se vor porta în reţeaua mobilă Telekom vor putea opta și pentru achiziționarea unui telefon mobil în rate, fără dobândă și fără avans.

Cei care aleg un telefon Samsung Galaxy A20e împreună cu abonamentul Mobil 6 vor plăti doar 8 euro/lună (aproximativ 40 lei/lună), TVA inclus, în primele 12 luni de la portare: 3 euro/lună pentru serviciile de telefonie mobilă și 5 euro/lună rata pentru telefon. Cei care vor alege telefonul Huawei P40 Lite E împreună cu abonamentul Mobil 6 vor plăti doar 9 euro/lună (circa 45 lei/lună), TVA inclus, în primele 12 luni de la portare: 3 euro/lună pentru abonament și 6 euro/lună pentru telefonul achiziționat.

Ofertele sunt disponibile în perioada 3 iunie – 31 iulie 2020, în cazul contractelor încheiate pe o perioadă de 24 de luni, și sunt adresate persoanelor fizice care își portează un număr în rețeaua mobilă a companiei și care au un serviciu fix de la Telekom Romania.

 

Noul Smart TV Stick

Cei care doresc să își îmbunătățească experiența TV pot cumpăra noul Smart TV Stick la abonament cu 50% reducere timp de 3 luni, la prețuri începând de la 1,5 euro/lună (aproximativ 7,5 lei/lună), TVA inclus și livrare gratuită. Oferta este disponibilă până la 30.06.2020, cu posibilitatea prelungirii, pentru o perioadă contractuală minimă de 24 de luni. Astfel, românii se pot bucura simplu și rapid de un abonament de televiziune online, cu până la 71 de canale, fără a fi nevoie de un tehnician pentru instalare sau de găuri și cabluri suplimentare prin casă. În același timp, au și ocazia să își transforme televizorul obișnuit cu ecran plat într-un televizor smart, pentru a vedea tot internetul pe televizor.

,,Acestea sunt doar primele oferte disponibile prin platforma Telekonomie, prin intermediul căreia Telekom Romania deschide o nouă cale în domeniul telecomunicațiilor prin susținerea modalității inteligente de a realiza economii, ca o practică benefică în perioadă post-coronavirus marcată de incertitudinea redresării economiei în timp scurt. În plus, ambiția Telekom este de a-i ajuta pe români să economisească nu doar în domeniul telecomunicațiilor, astfel Show-ul Telekonomie le va aduce acestora săptămânal exemple concrete și din alte domenii, despre cum pot tăia costurile, dar nu și beneficiile. Show-ul va fi lansat în perioada următoare pe website-ul Telekom și va fi comunicat și pe canalele Social Media ale companiei. Nu în ultimul rând, Telekom Romania le-a pregătit românilor un festival online de trei ore – Telekonomy Summer Fest, o nouă premieră în rândul operatorilor de telecomunicații, prin care va continua să ofere momente de entertainment direct în casele acestora. Festivalul va fi difuzat live pe pagina de Facebook Telekom Romania în data de 4 iunie 2020, începând cu ora 18:00 și va cuprinde momente de cooking, fashion, beauty, stand-up și concert, cu sfaturi concrete de cum se pot realiza economii într-un mod inteligent’’, afirmă Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidențial, Telekom Romania.

Mai multe informații despre oferte comerciale adresate persoanelor fizice sunt disponibile pe: www.telekom.ro.

 

OFERTE PENTRU COMPANII

Antreprenorii care vor alege să se porteze în rețeaua Telekom până pe 31 iulie 2020, optând pentru abonamentul Freedom 5, vor beneficia de internet 4G, minute și SMS-uri naționale, toate nelimitate, cu 50% reducere la costul abonamentului în primele 12 luni. Și antreprenorii care vor achiziționa telefonul Galaxy A20e sau Huawei P40 Lite E în rate, împreună cu abonamentul Freedom 5, vor plăti în total în primul an doar 8 euro/lună, respectiv 9 euro/lună (prețuri fără TVA), pentru abonament plus telefon.

Mai multe detalii despre ofertele prin care Telekom sprijină antreprenorii pentru continuitatea afacerii sunt disponibile la numărul 1921 sau la link https://www.telekom.ro/business/businessliber/.