Cum sa gasesti cea mai apropiata pensiune pe smartphone

Data: 28/11/2012 | Autor: .

Incepand de astazi, șoferii romani pot sa gaseasca pensiunile la nivelul intregii țari prin intermediul telefonului mobil.  Auto.ro a dezvoltat secțiunea Pensiuni din cadrul aplicației de mobil oferind localizarea pe harta a celor mai apropiate pensiuni de locul in care se afla prin indicarea direcției și sensului de mers.

 

Șoferii vor putea face astfel rezervarea direct din telefonul mobil, chiar daca se afla in trafic.

 

Odata cu dezvoltarea secțiunii Pensiuni, șoferii vor putea localiza peste 4.000 de pensiuni existente in zonele turistice și in marile orașe dinRomania.

 

De asemenea, șoferii au posibilitatea sa evalueze fiecare pensiune in parte prin comentariile și recomandarile publicate de catre alți utilizatori care au beneficiat de serviciile pensiunilor respective.

Aplicatia Auto.ro poate fi descarcata gratuit de aici pentru iPhone si pentru Android de aici.

“Gradul de utilizare a serviciilor din domeniul auto, numarul ridicat de descarcari și recenzii pozitive confirma faptul ca șoferii romani s-au adaptat rapid la facilitațile oferite de aplicația Auto.ro. Dezvoltam in mod continuu noi facilitați și avem convingerea ca parteneriatul cu Vodafone Romaniasemnifica un pas important in creșterea nivelului de informare și confort oferit șoferilor romani posesori de smartphone-uri”, a declarat Sorin Manica, Director Dezvoltare Auto.ro.