Cum sa instalezi aplicatii Google, Facebook și Whatsapp pe telefoanele Huawei! Soluția Gspace

Data: 29/11/2021 | Autor: .

Cum sa instalezi aplicatii Google, Facebook și Whatsapp pe telefoanele Huawei! Soluția Gspace

Dacă ți-ai cumpărat sau ai primit cadou un telefon Huawei și nu ai aplicațiile de la Google (Youtube, Gmail, Maps) sau Facebook și Whatsapp, există o soluție simplă care poate rezolva această problemă. Se numește Gspace și o poți descărca din magazinul de aplicații Huawei.

De doi ani încoace, urmare a emgargoului impus de americani chinezilor de la Huawei, telefoanele acestora nu pot rula oficial aplicațiile Google, Facebook și Whatsapp.

Faptul că nu au acces la magazinul virtual Google Play poate fi ocolit destul de ușor.

Pe cel mai recent telefon lansat în Europa de Huawei, modelul Nova 9, chinezii au implementat o soluție semi-oficială menită să compenseze lipsa Google Play.

Pentru celelalte există o aplicație numită Gspace. Odată instalată pe telefon, aceasta vă permite să aveți acces la toate aplicațiile importante din portofoliul Google, precum Google Maps, YouTube, Gmail, Drive, Meet sau Photos, dar și programe precum Facebook, Messenger sau WhatsApp.

Pentru a instala aplicația, va trebui să îi acordați permisiunea de a descărca aplicații din surse externe.

Install Play Store on Huawei/Honor Devices Via GSpace

Odată instalată, aplicația Gspace practic funcționează ca un ecosistem Android obișnuit unde vei putea instala orice aplicație originală.

După ce sunt instalate, aplicațiile pot fi extrase din interiorul Gspace și aduse, prin intermediul unei scurtături, pe ecranul principal.

Gspace este disponibilă și pe alte modele Huawei vândute după dispariția sistemului Android.

Gspace with a full suite of Google applications to rescue Huawei smartphones and tablets - Dierso.com