Cum sa iti construiesti singur un site de internet? Adobe prezinta Muse

Data: 16/08/2011 | Autor: .

Adobe a lansat o versiune beta a software-ului de web design Muse, o solutie simpla pentru cei care vor sa realizeze pagini de internet dar nu au o pregatire de specialitate.

 

Muse ruleaza pe acelasi principiu ca si alte programe Adobe, precum Photoshop, utilizatorii avand la dispozitie o pagina goala in care pot insera sabloane, de la text la imagine, video, link-uri etc.

Programul permite, astfel, realizarea unui site web intr-un mod simplu si rapid, cu toate functiile sale, de la paginatie, la navigarea auto-generated sau slideshow-uri.

 

Intr-un clip de prezentare a programului Muse, expertii de la Adobe prezinta modul in care poate fi construit un site cu ajutorul acestuia.

httpv://www.youtube.com/watch?v=nG6RJjYSGa8

 

Forma finala a site-ului poate fi testata in regim trial, Muse  oferind servicii ce include compatibilitatea automata pentru browsere web si capacitatea de exportare in HTML.

Adobe Muse poate fi descarcat si folosit in regim gratuit pana la lansarea oficiala din 2012. Versiunea finala va costa 180 dolari.

Programul poate fi descarcat de aici.

Puteti parcurge un alt video utilitar care explica, mai in detaliu, modul in care functioneaza programul Muse. Sursa : TheRoamingHelpDesk

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=VXRICc3f07s