Cum sa iti instalezi Timeline pe Facebook

Data: 30/01/2012 | Autor: .

Facebook a lansat un nou ghid prin care incearca sa isi ajute utilizatorii sa treaca la noua interfata Timeline. Aceasta urmeaza sa devina obligatorie pentru toti clientii asa ca, daca aveti un cont de Facebook, va invitam sa aflati cum va puteti schimba pagina.

Pana acum, Timeline-ul a fost optional. Urmeaza ca toti utilizatorii sa primeasca, in curand, un ‘update’ afisat pe pagina fiecaruia, prin care trebuie sa isi activeze Timeline. Pentru a-si realiza noul profil, clientii vor avea la dispozitie sapte zile pentru a stabili continutul.

Urmariti mai jos un ghid si mai detaliat.

„Anul trecut am introdus Timeline, un nou tip de profil care te lasa sa selectezi acele fotografii, postari si evenimente din viata ta care te ajuta sa-ti spui povestea. In urmatoarele saptamani, toata lumea va avea ‘timeline’. Cand activezi ‘timeline’, vei avea la dispozitie sapte zile pentru  a selecta informatiile pe care le vrei afisate. Asta le da ocazia utilizatorilor sa scoata in fata sau sa ascunda anumite informatii, inainte ca toata lumea sa le poata vedea”, se arata intr-un comunicat postat pe blog-ul oficial al Facebook.

Aplicatia Timeline a impartit comunitatea Facebook in doua. Unii au salutat-o, insistand pe faptul ca vor putea afisa mai multe lucruri interesante si vor seta mai usor nivelul de confidentialitate, altii au criticat-o pentru ca se incarca greu si prezinta tot istoricul postarilor. Practic, odata cu Timeline, oricine va putea vedea foarte simplu activitatea prietenilor din momentul in care au intrat in retea.

Pentru a activa Timeline, intrati pe www.facebook.com/timeline. Mai multe amanunte despre Timeline aflati de aici.

Potrivit unui studiu realizat de Facebrand, numarul romanilor care au cont pe Facebook a crescut, in ultimul an, cu 83%, la 4,4 milioane, arata datele Facebrands.

Din datele culese de serviciileFacebrands.ro si Facebrands PRO, 4.030.480 de utilizatori ai retelei sociale Facebook si-au declarat in profilul creat pe aceasta retea orasul de resedinta. Procentul utilizatorilor romani de Facebook care si-au declarat orasul de resedinta s-a dublat fata de luna ianuarie 2011, cand se situa la 48%.

Conform ultimelor date, cei mai multi utilizatori ai retelei Facebook in Romania sunt in Bucuresti (1.053.020, 26,13%), urmat de Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi, cu peste 4% din total.