Cum sa iti salvezi gratuit 10 GB de date pe serverele Orange Romania

Data: 22/04/2013 | Autor: .

Orange Romania a lansat, luni, un serviciu care le va permite clientilor persoane fizice sa stocheze pe serverele companiei (in cloud) pana la 10 GB de informatii (imagini, videoclipuri, melodii, fisiere, dar si contactele sau calendarul de intalniri etc.)

Informatiile pot fi accesate oricand si de oriunde prin Orange Cloud si prin aplicatia dedicata pentru mobil, tableta sau laptop.

cloud_01Pentru a beneficia de Orange Cloud, clientii cu abonamente Cangur, Colibri sau Pantera pot solicita activarea lui fara costuri suplimentare si, in functie de abonament, vor primi pana la 10 GB spatiu de stocare si trafic nelimitat in Orange Cloud pentru numarul pe care a fost activat serviciul.

Cei care doresc sa beneficieze de un spatiu de stocare mai mare, cat si cei care nu au un abonament Cangur, Colibri sau Pantera pot alege una din optiunile de 10 GB, 50 GB sau 150 GB pentru 1,5 euro, 5 euro, respectiv 15 euro (TVA inclus) pe luna.

Serviciul permite trimiterea fisierelor video sau fotografiilor catre prieteni sau cunostinte direct din Orange Cloud prin intermediul retelelor de socializare precum Facebook, Twitter si YouTube.

Aplicatia Orange Cloud poate fi accesata de utilizatorii de gadgeturi cu sistem de operare Android (tablete, smartphone-uri, camere foto) si poate fi descarcata gratuit din Google Play, si, in cursul saptamanii, va fi disponibila in App Store pentru cei cu iOS.

Mai multcloud_05e detalii aflati de AICI.

De asemenea, si clientii Vodafone beneficiaza de spatiu de stocare Cloud intre 15 GB si 50 GB cu noile abonamente lansate in aceasta luna.