Cum sa joci poker cu bani reali pe Android

Data: 12/05/2012 | Autor: .

Bwin a lansat o aplicatie de poker online pe bani reali pentru smartphone-urile cu sistem de operare Android. Aplicatia se bazeaza pe aceeasi interfata dezvoltata pentru iPhone.

Jocul prezinta o combinatie intre cel mai popular joc de poker, Texas Hold’em, si interfata simpla si accesibila, cu un design optimizat si un proces simplu de inregistrare.

Mana unui jucator este afisata automat, iar mainile precedente din sesiunea de joc deschisa pot fi vizualizate printr-o singura atingere.

Aplicatia de Poker bwin ofera clientilor companiei acces nelimitat la contul de poker, indiferent unde s-ar afla – direct de pe orice smartphone cu sistem de operare Android”, a declarat Berthold Kao, care coordoneaza managementul de produse pentru aplicatii mobile la bwin.party. Aplicatia poate fi descarcata gratuit de aici.

bwin.party digital entertainment plc este cea mai mare companie de gaming online listata la bursa din lume. Compania a fost formata in urma fuziunii dintre bwin Interactive Entertainment AG si PartyGaminc Plc din 31 martie 2011.

bwin.party este licentiat in Alderney, Franta si Italia si detine pozitii de lider de piata in fiecare dintre cele patru segmente: pariuri sportive online, poker, cazinou si bingo cu ajutorul unora dintre cele mai mari branduri din domeniul gaming-ului  online: www.bwin.comwww.PartyPoker.com siwww.FoxyBingo.com.