Noaptea Diablo 3 la Flanco. Jocul costa 229 lei (VIDEO)

Data: 14/05/2012 | Autor: .

Flanco organizeaza un eveniment special in noaptea de 14-15 mai, cu ocazia lansarii internationale a noului joc Diablo 3. Fanii seriei sunt asteptati in aceasta noapte in incinta magazinului Flanco din Afi Cotroceni din Bucuresti, deschis pana la ora 2:00 a.m. Jocul va fi lansat la ora 00:00, la pretul de 229 lei.

Pasionatii jocului vor putea testa jocul si vor avea ocazia sa participe si la o tombola cu premii Diablo 3.

“Cu siguranta, Diablo 3 reprezinta cel mai asteptat joc disponibil in reteaua Flanco, in 2012. Titlul lansat de Blizzard in aceasta noapte este catalizator pentru piata jocurilor de PC, in scadere accentuata in ultimii ani. Ne asteptam ca Diablo 3 sa fie un succes, iar segmentul de jocuri pentru PC sa atinga o cota de piata de 40% anul acesta din vanzarile totale de jocuri, in magazinele Flanco.”, a declarat, intr-un comunicat de presa, Gabriel Peres, Sales Director Flanco.

Diablo III continua celebra seriei Diablo I si II. La fel ca si primele, Diablo III este un joc de actiune de tip RPG cu tematica „dark fantasy” in stil hack and slash și dungeon roaming.

Jocul a fost anunțat prima oara pe 28 iunie 2008 la Blizzard’s World Wide Invitational (Paris, Franța).

Acțiunea jocului are loc in Sanctuary, fantastica lume intunecata din seria Diablo. Aceasta lume a fost salvata cu douazeci de ani in urma de cațiva eroi fara nume in Diablo II.

Razboinici care au supraviețuit atacului armatelor Burning Hells au innebunit datorita numeroaselor chinuri pe care le-au suferit. Astfel ca este nevoie de o noua generație de eroi care sa se confrunte cu forțele raului care amenința lumea Sanctuary. Jucatorii vor avea posibilitatea de a explora locații cunoscute, cum ar fi Tristram.