Cum sa te uiti la filmele de pe iPhone direct pe monitor

Data: 29/01/2013 | Autor: .

e2343Fi_side_to_left_iPod_DJ

AOC a lansat modelul LED de 23”, E2343Fi, un monitor special cu un profil de numai 12,9 mm, și un design minimalist, conceput pentru a reda imagini, clipuri audio și clipuri video stocate pe iDevice direct pe ecranul de dimensiuni mari al monitorului.

Datorită tehnologiei plug-and-play, aceștia trebuie doar să conecteze telefonul sau media playerul la statia de andocare integrată în baza monitorului și să deschidă fișierul ales. Fișierele media de pe dispozitivul Apple sunt sincronizate automat, astfel încât utilizatorii se pot bucura de imagine și sunet de înaltă calitate fără a avea nevoie de schimbarea setărilor vreunuia dintre dispozitive.

Pe lângă statia de andocare, baza monitorului AOC E2343Fi integrează difuzoare stereo SRS de înaltă calitate, cu o putere de 5 watt fiecare, perfecte pentru a reda atât videoclipuri, cât și melodii, într-un mod natural și realist. Astfel, monitorul se poate transforma într-un veritabil centru de divertisment al încăperii.

Spre deosebire de statiile de andocare conventionale, cea dispoibilă pe modelul E2343Fi oferă posibilitatea de a încărca dispozitivul iPhone sau iPod, chiar și în timp ce acesta redă continut media, economisind timp, dar și spatiu pretios pe birou, prin eliminarea nevoii de cabluri aditionale.

Monitorul AOC oferă utilizatorilor posibilitatea de a împărti ecranul în patru spatii de lucru independente, cu ajutorul tehnologiei Screen+. Astfel, în timp ce utilizatorii vizualizează un film rulat de pe iPhone, aceștia pot, în același timp, edita un document, naviga pe Internet sau discuta pe chat în cele 4 sectoare ale ecranului, afișate simultan. Functia Screen+ elimină astfel nevoia navigării continue între mai multe programe active pe computer și economisește timp valoros.

Modelul E2343Fi dispune de un panou LED Full HD, cu o rezolutie de 1080p, ideală pentru a viziona în cele mai mici detalii fotografii de înaltă calitate, dar și videoclipuri sau filme.

Monitorul integrează functia Dynamic Contrast Boost, ce oferă cinci setări diferite pentru îmbunătătirea culorii și permite ajustarea acesteia în zonele indicate.

Monitorul AOC consumă cu 40-50% mai putină energie decât ecranele conventionale – 34 watt în timpul functionării obișnuite și 0,5 watt în modul standby.

Pe lângă certificările Energy Star și EPEAT Silver pentru ambalajele și procesul de fabricatie „verde”, monitorul este echipat cu mai multe functii destinate economisirii de energie. Off Timer-ul permite închiderea pre-programată a monitorului la ora stabilită de utilizator, în timp ce functia eSaver oferă moduri presetate de economisire a energiei atunci când ecranul nu este folosit.

Monitorul AOC E2343Fi este disponibil în România la un pret recomandat de 849 lei.

 

e2343Fi_front_DJ e2343Fi_side_left e2343Fi_side_to_left_DJ e2343Fi_detail-docking_station e2343Fi_back_to_right e2343Fi_detail_connectors