Cum să te uiţi la Netflix în România

Data: 13/10/2015 | Autor: .

netflix

Dacă te-ai săturat de oferta de site-uri româneşti de seriale, o alternativă excelentă este Netflix, cel mai mare furnizor de programe TV, filme şi seriale de pe internet. Să accesezi Netflix din România nu este posibil decât în condiţiile în care reuşeşti să schimbi setările de ţară, astfel încât telefonul, tableta sau laptopul tău să fie percepute de reţea ca fiind dintr-o ţară în care Netflix este disponibil oficial.

Aşadar, cum se face? Un excelent tutorial am descoperit pe site-ul catastif.com care prezintă o metodă destul de facilă care presupune plata abonamentului lunar către Netflix, deci fără să încalci drepturile de autor ale site-ului.

1.Iti faci un cont pe un site de tipul DNS unblocking service. Costa $2/luna si mascheaza requesturile pe DNS-urile providerilor de continut (gen Netflix, Hulu, Spotify) astfel incat sa para ca vin din USA (sau din alte zone). Exista multe alte variante, unele pe mai multi bani, altele gratis. O comparatie a diverselor servicii aici.

2.Pui respectivul DNS in router (in locul setarii automate care ia DNS_ul providerului de internet). Eu am un router Asus –>> Advance Settings > WAN > Internet Connection.

3.Apoi ti-l activezi pe IP-ul tau. La AdFreeTime, e o zona numita SelfService pentru asta. Evident, cand se schimba IP-ul (ex, restartare modem, cadere curent etc) se face din nou actualizarea. Oricum, te anunta AdFreeTime, asta. Adica cand incerci sa intri pe Netflix si nu ai IP-ul activat la ei te baga in sectiunea self-service. Evident, daca ai setat deja DNS-ul.

4.Iti faci cont pe Netflix folosind un stat, o localitate si zip code-ul (codul postal) aferent. Nu se fac verificari la nivel de strada or smthg.

Citiţi continuarea pe site-ul catastif.com

GadgetReport.ro relata, recent, că Netflix isi ofera deja serviciile in Olanda, Suedia, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Marea Britanie si Irlanda. Nu este exclus ca Netflix sa ajunga si in Romania, o tara in care, inafara de Voyo, serviciul de filme al Pro-ului, si Seenow, nu exista alte surse de continut multimedia legal pe internet.

GadgetReport.ro relata, recent, ca unul dintre posibilii furnizori ai Netflix-ului ar putea fi Orange.

Netflix ofera ultimele productii tv, filme si seriale in format SD, HD si Ultra HD, subtitrate in limbile țarilor unde ofera serviciile.