Cum setezi WhatsApp pe patru dispozitive simultan. O facilitate excelentă!

Data: 19/07/2021 | Autor: .

WhatsApp primește o facilitate mult așteptată, conectarea pe mai multe dispozitive. Funcția este disponibilă, în prezent, în versiunea beta pe Android și iOS. Aceasta vă permite să conectați până la patru dispozitive în același timp, fără a fi nevoie să rămâneți conectat la telefon pentru a trimite mesaje. 

Marele avantaj al WhatsApp îl reprezintă criptarea conversațiilor, astfel că beneficiem de un nivel de securitate unic în zona serviciilor de chat.

Pentru a putea utiliza WhatsApp pe mai multe dispozitive (telefon, laptop, pc, tableta etc) iată ce trebuie să faceți:

  1. Deschide WhatsApp
  2. Intrăîn meniul Prezentare generală (cel cu trei puncte verticale)
  3. Apasă pe Dispozitive conectate
  4. Apasă pe Beta – pe mai multe dispozitive
  5. Activează versiunea Beta

Cum să vă înscrieți pentru WhatsApp pe mai multe dispozitive

Atenție, versiunea beta va deconecta dispozitivele conectate.

După ce ai activat versiunea beta, poți conecta un dispozitiv nou la contul tău, apăsând butonul Conectați un dispozitiv. Înainte de a face acest lucru, accesează web.whatsapp.com pe acel dispozitiv.

Cum să vă înscrieți pentru WhatsApp pe mai multe dispozitive

Introdu codul de acces al telefonului sau informațiile biometrice și utilizează cititorul de cod QR pentru a scana codul QR de pe WhatsApp Web pe dispozitivul nou.

În mod normal, noul gadget ar trebui să fie acum conectat la contul tău și să poți utiliza WhatsApp pe acel dispozitiv chiar și fără a fi conectat la telefon.

Poți seta, astfel, până la 4 dispozitive pe același cont de WhatsApp.

Cum să vă înscrieți pentru WhatsApp pe mai multe dispozitive

Pot folosi contul meu WhatsApp pe mai multe telefoane?

Există câteva limitări în implementarea conectării pe mai multe dispozitive. În primul rând, funcția este limitată la un singur telefon, deci nu există nicio modalitate de a vă folosi contul WhatsApp pe mai multe telefoane simultan.

Va trebui să înregistrezi dispozitive noi cu telefonul – la fel ca înainte – și singura modificare de data aceasta este că nu trebuie să menți o conexiune cu acel telefon pentru a trimite mesaje.

În plus, dacă nu utilizezi WhatsApp pe telefon timp de peste 14 zile, dispozitivele la care te-ai conectat vor fi deconectate.

Ce nu funcționează la WhatsApp pe mai multe dispozitive

Există câteva funcții care încă nu funcționează pe serviciu. Iată lista completă:

Vizualizarea locației live pe dispozitivele însoțitoare

Fixarea chaturilor pe WhatsApp Web sau Desktop

Alăturarea, vizualizarea și resetarea invitațiilor de grup de pe WhatsApp Web și Desktop. În schimb, va trebui să vă folosiți telefonul.

Trimiterea de mesaje sau apelarea cuiva care folosește o versiune foarte veche de WhatsApp pe telefon nu va funcționa de pe dispozitivul conectat.

Apelarea de pe Portal sau WhatsApp Desktop către dispozitive conectate care nu sunt înscrise în versiunea beta pe mai multe dispozitive.

Alte conturi WhatsApp de pe portalul dvs. nu vor funcționa decât dacă aceste conturi s-au alăturat versiunii beta pe mai multe dispozitive.

Utilizatorii WhatsApp Business nu își pot edita numele sau etichetele companiei de pe WhatsApp Web sau Desktop.

Un virus transmis prin WhatsApp îți poate fura banii din cont