Cum te uiti la filme si clipuri video pe ceasul Galaxy Watch 4. Un tutorial de 1 minut!

Data: 8/10/2021 | Autor: .

Cum te uiti la filme pe ceasul Galaxy Watch 4. Un tutorial de 1 minut!

Samsung Galaxy Watch 4 este, fără îndoială, cel mai bun smartwatch de pe piaţă şi asta pentru că, dincolo de faptul că îţi permite să faci plăţi cu ceasul, prin Google Pay, şi să navighezi pe Google Maps, îţi mai oferă şi alte servicii interesante printre care şi, în premieră, posibilitatea de a te uita la clipuri pe Youtube!

Cumpara Galaxy Watch 4 de pe acest LINK.

Pentru a vedea clipurile de pe Youtube pe Samsung Galaxy Watch 4, trebuie să intri, de pe ceas, pe Google Play şi să instalezi browserul Samsung Internet. Pur şi simplu, intri în Play si, din asistentul Google, ii spui ,,Samsung Internet’’ sau poti să scrii pe tastatura ceasului – e ceva mai greu.

Odată ce instalezi Samsung internet browser pe ceas, vei vedea ca ai deja, preinstalat, Youtube. Nu iti ramane decat sa-l foloseşti. Dai dai swipe de jos in sus, vei putea regla zoom-ul, in asa fel incat sa vezi clipurile complet.

Tot din Samsung Internet Browser, prin apelare vocala, poti sa intri pe posturi de radio online, sa urmaresti site-urile care te intereseaza, ca pe orice browser obisnuit.

Si mai avem un pont pentru tine. Exista in Google Play o aplicatie de walkie talkie pe care, daca o instalezi pe ceas si o mai are si altcineva, puteti vorbi ca cu o statie de emisie receptie obisnuita.

Cum platesti cu ceasul Watch 4 afla din tutorialul video de mai jos. Tot de 1 minut!