Cum vezi clipurile de pe Facebook pe televizor

Cum vezi clipurile de pe Facebook pe televizorDacă vreţi să vedeţi clipurile video care apar pe Facebook pe ecranul mare al televizorului, acum puteţi să faceţi acest lucru foarte uşor, odată cu noua versiune a aplicaţiei dezvoltată de reţeaua de socializare. Aceasta permite transferul imaginilor pe orice televizor sau monitor care are conectat un Chromecast sau un Apple TV, relatează GadgetReport.ro

Pentru a face streaming pe TV sau monitor, nu trebuie decât să deschideţi clipul video pe Facebook şi să apăsaţi pe iconul dedicat din partea de sus. Bineînţeles că telefonul sau tableta trebuie să fie conectate la Chromecast sau la Apple TV, prin AirPlay.

Interesant este că, în timp ce vedeţi clipul pe tv, vor fi afişate şi comentariile asociate clipului. În plus,
veţi putea să folosiţi aplicaţia Facebook în mod obişnuit, pentru a căuta alte informaţii interesante.

Dacă nu ai un Chromecast, află că este destul de ieftin (110-200 lei), şi iti transforma televizorul intr-unul inteligent, conectat a internet. Vei putea, printre altele, să vezi filme si seriale de pe internet direct pe TV. Detalii afla de pe acest LINK.

Cum vezi clipurile de pe Facebook pe televizor află din clipul video de mai jos.

Noua facilitate oferită de Facebook vine să ofere utilizatorilor încă un motiv pentru a încărca, distribui şi urmări pe reţeaua de socializare clipurile pe care, în mod tradiţional, le gestionau cu Youtube.

Potrivit Facebook, pe reţeaua de socializare sunt văzute zilnic peste 100 de milioane de ore de conţinut video.