Dacia Bigster, un SUV spectaculos! Primele imagini cu interiorul mașinii

Data: 8/03/2021 | Autor: .

Dacia Bigster interior

Dacia Bigster, SUV-ul cu șapte locuri, poziționat deasupra lui Duster în gama Dacia, primește noi detalii, cu adevărat spectaculoase. YouTube PlaneteGT TV prezintă, în premieră, imagini cu interiorul mașinii.

La două luni de la lansarea oficială a conceptului, pe youtube au apărut și primele imagini cu interiorul mașinii.

Într-un clip video de 11 minute, PlaneteGT TV prezintă, în esență, modul în care va arăta Dacia Bigster.

Chiar dacă filmarea e făcută prin geamul mașinii, putem vedea cîteva detalii, printre care display-ul de mari dimensiuni amplasat deasupra consolei centrale.

Alejandro Mesonero-Romanos, noul director de design Dacia, consideră că nou concept Bigster „exprimă viitoarea evoluție a mărcii. Este un vehicul care oferă ceea ce este esențial, evocând spiritul de aventură și aducând în plus o tușă «cool». Bigster este dovada faptului că un vehicul accesibil poate fi și atractiv’’.

Volanul cu patru spite este o altă noutate pentru noul SUV, alături de display-ul din spatele acestuia, pe care vom vedea informațiile despre starea mașinii, probabil și un Waze sau un Google Maps / Android Auto/ Apple Car.

Pe ansamblu, interiorul se anunță a fi foarte primitor, fiind printre cele mai spațioase din acest segment.

Semnătura luminoasă în formă de Y este de acum mai amplă, accentuând aspectul robust specific modelelor SUV. Un aspect pus și mai mult în valoare de culoarea verde închis a caroseriei.

Dacia Bigster, un SUV de 4,6 metri

Așa cum anunțam acum două luni, Renault pregătește un nou SUV sub brandul Dacia, un model de 4,6 metri lungime, robust, spațios și perfect adaptat pentru escapadele în aer liber. Dacia Bigster ar urma să fie lansat până în 2025 și să fie inclus în segmentul C, la prețul unui model din segmentul inferior.

Dacia Bigster

Mașina va fi construită pe platforma CMF-B, care stă și la baza noilor Logan și Sandero.

Bigster  va avea un pronunțat caracter practic și spațiu generos, dar și cu un design foarte îndrăzneț, aspect demonstrat de liniile sale angulare, brute.

Francezii spun că Bigster încorporează valorile de simplitate, onestitate și autenticitate specifice mărcii Dacia.

Altfel spus, avem de a face cu un SUV autentic, în care francezii au folosit soluții tehnologice noi și ecologice, inclusiv piese din material plastic reciclat, mai ales pentru protecțiile laterale.

Dacia Bigster

De altfel, francezii spun că Bigster va fi echipat cu motorizări alternative și hibride, urmând să vedem, in 2025, și un model electric.

Dacia a vândut începând din 2004 peste 7 milioane de vehicule în 44 de țări, multe din modelele sale fiind bestseller în segmentul lor. Astfel, în Europa, Sandero este în ultimii ani cel mai vândut model către clienții particulari în timp ce Duster este cel mai vândut SUV către aceeași categorie de clienți.