Daewoo Matiz, modificat ca in desenele animate. Costa 60.000 dolari (VIDEO)

Data: 3/02/2014 | Autor: .

daewoo-matiz

Un britanic a decis sa modifice un autoturism Daewoo Matiz si sa il transforme in masina viselor sale, din copilarie. Masina-jucarie valoreaza acum 60.000 de dolari.

daewoo-matiz1John Bitmead a cumparat Matizul cu numai 800 de dolari si a decis sa il modifice. S-a inspirat din desenele animate care il tineau ore intregi in fata micului ecran.

Dupa mai mult de 1000 de ore de munca asidua si aproape 60 de mii de dolari cheltuiti, Bitmead s-a declarat satisfacut de rezultate.

Masina arata spectaculos si intoarce toate privirile. Matizul si-a pastrat toate atributele care l-au facut sa fie vandut in milioane de exemplare – consuma putin, se misca rapid si fara probleme in trafic.

John Bitmead spune ca ar fi vrut sa umble putin si la motorul de 800 cc, in conditiile in care masina accelereaza de la 0-100 km/h in numai 17 secunde.

A renuntat insa la idee din cauza caroseriei speciale. “Mi-a fost teama ca, in caz de accident, as putea avea mari probleme. Asa ca am lasat-o asa cum era, o masina de plimbare”, a spus acesta, potrivit NYDailyNews.

BBC a facut un reportaj cu aceasta masina. Il puteti vedea mai jos.