Daniel Craig s-a săturat de James Bond. Cine va fi noul 007?

Data: 8/10/2015 | Autor: .

Daniel-Craig-s-a-saturat-de-James-Bond

Daniel Craig, actorul care îl interpretează pe spionul 007 din noul film James Bond Spectre, care va debuta în cinematografe pe 23 octombrie, a anunţat oficial că acesta va fi ultimul său rol în pielea celebrului personaj.

Într-un interviu pentru TimeOut, citat de Showbizreport.ro, Daniel Craig a anunţat că sub nicio formă nu îl va mai interpreta pe James Bond. „Mai degrabă sparg paharul ăsta şi îmi tai venele”, le-a spus Craig jurnaliştilor.

Tot ceea ce vreau este să merg mai departe”, a mai declarat acesta, citat de variety.com.

In “SPECTRE”, actorul britanic Daniel Craig interpretează pentru a patra oară rolul agentului 007, dupa ce a jucat anterior acest rol in filmele “Casino Royale” (2006), “007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace” (2008) si “007: Coordonata Skyfall/ Skyfall” (2012).

Spectre spune povestea agentului 007, aruncat într-o investigaţie ce dezvăluie acţiunile unei organizatii numite Spectre, iar James Bond este determinat să afle adevărul. În timp ce M se confruntă cu adversari hotărâţi să închidă serviciile secrete.

Dacă vă întrebaţi ce înseamnă “Spectre”, aflaţi că este un acronim pentru Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion, o organizatie terorista globala fictiva care apare in romanele scrise de Ian Fleming. Organizatia este condusa de genialul terorist Ernst Stavro Blofeld. Aceasta organizatie a aparut prima data in romanul Thunderball (1961) si in filmul Dr. No (1962).

Showbizreport.ro relata, recent, că după ce Daniel Craig a anunţat că James Bond-Spectre a fost ultimul film în care joacă rolul agentului secret, în presa internaţională s-au înmulţit speculaţiile privind numele viitorului 007.

Ultimul înscris pe listă este Hugh Jackman care, de altfel, a şi recunoscut că este interesat de acest rol.
„Iau serios în considerare o asemenea variantă”, a declarat actorul în cadrul unui interviu la Australian TV, în Sidney, oraşul său natal.

Mai mult, Jackman a afirmat că acum 10 ani s-a aflat pe lista scurtă a candidaţilor la rolul James Bond, înainte de Daniel Craig, însă n-a putut să onoreze invitaţia, pentru că juca în acea perioadă rolul lui Wolverine din X-Men 2 (2003).

Detalii aflaţi de AICI.