“De ce au bărbaţii sfârcuri?” şi “De ce m-am însurat?”. Topul celor mai BIZARE căutări pe Google

Data: 6/05/2014 | Autor: .

Google-Search1-466x304Specialiştii în SEO de la firma australiană Search Factory au realizat o analiză în care încearcă să afle ce caută oamenii pe Google. Iar surpriza a fost una de proporţii. Cele mai multe căutări vizează probleme cel puţin inedite.

Potrivit rezultatelor studiului, citate de News.com.au, printre cele mai accesate căutări sunt cele vizează existenţa lui Moş Crăciun, cu 60.500 de căutări/lună şi întrebări “existenţiale” de genul “De ce m-am căsătorit?”, cu 40.500 căutări/lună. Iar alţi 18.000 de oameni se întreabă, în medie, în fiecare lună “De ce au bărbaţii sfârcuri?”

Topul căutărilor mai include, la loc de cinste, “Cum să câştigi la loterie?”, cu 60.500 de căutări/lună şi întrebarea absolut bulversantă “Cum foloseşti Google”, cu 5500 căutări.

Studiul arată, pe de altă parte, că printre cele mai căutate vedete de pe Google se află, la loc de cinste, controversata Lady Gaga.

135.000 de oameni s-au arătat interesaţi de fotografii cu celebra cântăreaţă dezbrăcată la pielea goală, iar 18.100 au vrut să afle dacă Lady Gaga este bărbat.

Search Factory notează şi faptul că, în medie, în fiecare lună 1900 de oameni sunt interesaţi de “Cum să faci o crimă fără să fi prins”, iar 1000 de “Cum poţi să scapi de un cadavru”.

Există, bineînţeles, şi căutări inocente, în genul “Cum să facă pisica să mă iubească?”(390 de căutări/lună)

La capitolul “dileme în dragoste”, 54.000 de oameni se întreabă, lunar, “Cum să ai o aventură?”, 14.800 vor să afle “Cum pot invita pe cineva în oraş”, iar 9.900 de utilizatori au încercat să afle “Cum poţi repara o inimă frântă”.

Loading...

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.