De ce ingroapa Romtelecom brandurile Dolce si Clicknet

Data: 11/02/2013 | Autor: .

romtelecomDaca in ultimii ani sub-branduri Clicknet si Dolce au fost mai fost mai vizibile decat brandul-mama Romtelecom, de acum compania a hotarat sa isi reorienteze atentia si sa investeasca in cresterea capitalul de imagine al brandului Romtelecom.

”Romtelecom a initiat anul trecut un proces de simplificare a brandului si de schimbare a identitatii vizuale. Drept urmare, dupa o evolutie a celor doua sub-branduri Dolce si Clicknet, am decis ca a venit momentul sa ne reorientam atentia si sa ne indreptam toate resursele pentru a creste capitalul de imagine al brandului-mama, Romtelecom”, explica Ovidiu Ghiman, director executiv Strategie si Comercial Rezidential, Romtelecom, citat de DailyBusiness.ro

”Astfel, cele doua sub-branduri nu vor mai fi promovate de acum inainte in portofoliul de servicii al companiei. Cu toate acestea, pentru ca Dolce este recunoscut ca un brand foarte valoros sprijini in continuare toate platformele de continut ale Romtelecom, precum canalele Dolce Sport TV si portalul dolcetv.ro”, a mai declarat Ovidiu Ghiman.

Aceasta strategie consta in simplificarea brandului Romtelecom si noua sa identitate vizuala, precum si un nou pachet pentru clientii rezidentiali, comunicat prin intermediul unui nou concept de comunicare.

Noua identitate vizuala este lansata printr-o noua platforma de comunicare, sub sloganul “Studiourile Romtelecom prezinta FilmOferta”.

Principalii competitori de pe piata ai Romtelecom sunt RCS&RDS si UPC.