De ce merită să îţi cumperi Chromecast. Îţi transformă televizorul in Smart TV

Data: 24/10/2015 | Autor: .

De ce merită să îţi cumperi Chromecast. Îţi transformă televizorul in Smart TV

Google Chromecast este una dintre cele mai bune si ieftine solutii pentru a vedea pe televizor filmele, serialele, jocurile şi paginile de internet. O dată cu noua interfaţă lansată recent, Google Chromecast a devenit o variantă excelentă care vă transformă tv-ul într-unul inteligent.

Pana luna trecută, Chromecast era doar o jucărie specială pentru amatorii de gadgeturi, optiunile sale fiind destul de limitate. Din momentul lansarii noului software si a noului dispozitiv, Chromecast 2.0, optimizate pentru browserul Google Chrome, experienta s-a schimbat fundamental.

De pe telefon, de pe tableta sau de pe laptop, poti sa vezi direct pe televizor, fara intreruperi, tot continutul multimedia.

Dovada tutorialul video de mai jos in care va explicam in detaliu cum functioneaza Google Chromecast, conectat la un laptop, si va aratam cum sa vedeti filmele, serialele si site-urile de internet pe televizor, prin intermediul conexiunii wireless.

Chromecast 1.0 il gasiti la preturi intre 150-180 lei, iar Google Chromecast 2.0 este deja disponibil in Romania la preturi intre 320-370 de lei.

Singurele diferente dintre cele doua dispozitive sunt legate de design si de placile wireless diferite (AC pe Chromecast 2.0 respectiv B/G/N pe prima generatie).

Cel putin in cazul conexiunii wireless, nu exista nicio diferenta sesizabila, in conditiile in care aveti o conexiune buna de internet si, mai ales, daca aveti un router care NU are Wi-Fi 802.11.ac.

Asa ca, daca nu aveti un router pe AC, alegeti varianta Chromecast 1.0. Este mai ieftina si ofera o experienta multimedia optima, dovada clipul video de mai jos. Gadgetul il puteti cumpara de aici

Pentru a vedea continutul video de pe telefon sau tableta, descarcati aplicatia Google Chromecast din Google Play. Un tutorial video complet despre cum functioneaza aceasta veti vedea saptamana viitoare.