Dell Latitude 7400 2-în-1, cel mai mic laptop 2-în-1 de 14” din lume

Dell Latitude 7400 2-în-1, cel mai mic dispozitiv 2-în-1 de 14” din lumeDell a lansat, la CES Las Vegas, noul model Dell Latitude 7400, cel mai mic dispozitiv 2-în-1 de 14” din lume, cu o autonomie de până la 24 de ore. Tot în SUA a debutat și noul notebook Dell XPS 13 îmbunătățit, cu cameră web în partea de sus a ecranului InfinityEdge și disponibil în culoarea Frost, relatează GadgetReport.ro

Dell Latitude 7400 2-în-1 este cel mai mic dispozitiv 2-în-1 comercial de 14” din lume. Balamaua sa cu efort de torsiune variabil asigură o deschidere ușoară, iar dispozitivul vine cu un finisaj nou, de aluminiu prelucrat, Titan Gray.

Noul model Dell Latitude 7400 2-în-1 este primul PC din lume care utilizează un senzor de proximitate bazat pe tehnologia Intel® Context Sensing. Gadgetul 2-în-1 este echipat, de asemenea, cu funcția ExpressSign-in, care detectează prezența utilizatorului, activează sistemul și imediat realizează scanarea pentru recunoașterea facială în vederea autentificării prin intermediul Windows Hello.

Chiar și atunci când utilizatorul pleacă din fața lui pentru o pauză, dispozitivul recunoaște faptul că utilizatorul a plecat și se blochează pentru a conserva bateria și din motive de securitate.

Potrivit testelor efectuate de Dell, Latitude va oferi cea mai mare autonomie a bateriei din clasa sa. Dispozitivul este proiectat pentru a funcționa timp de 24 de ore cu o singură încărcare, iar tehnologia Dell ExpressCharge reîncarcă bateria la 80% în doar o oră.

Dell Latitude 7400 2-in-1 va fi disponibil la începutul lunii martie la un preț neanunțat. Toate amanuntele le aflati de pe site-ul oficial Dell.

 

Noul Dell XPS 13

Dell a lansat noua versiune XPS 13, un notebook subțire și ușor de 13”, camera web, de numai 2,25 mm, fiind acum montată în partea superioară pentru o experiență video mai bună și oferind o nouă opțiune de culoare, Frost.

Cel mai mic webcam al Dell permite XPS să își păstreze emblematicul ecran InfinityEdge, acesta fiind mutat în partea de sus a ecranului pentru o experiență video mai bună. XPS 13 este, de asemenea, primul notebook din portofoliul Dell dotat cu Dolby Vision®.

Dolby Vision transformă divertismentul cu o calitate a imaginilor ultra realistă: luminozitate, contrast și culoare extraordinare, care transformă divertismentul în realitate. În comparație cu o imagine standard, Dolby Vision poate genera culori nemaiîntâlnite, zone de intensitate luminoasă de până la 40 de ori mai mare și zone negre de 10 ori mai închise la culoare. Rezultatul este o imagine rafinată, naturală, care vă va face să uitați că priviți un ecran.

Acum și mai puternic datorită procesoarelor Intel ® Core™ de a opta generație cu patru nuclee, XPS 13 este încă cel mai puternic laptop de 13” din clasa sa5. XPS 13 oferă un interior din fibră de sticlă împletită, de o culoare alb arctic mai intensă și cu o nouă opțiune de culoare Frost anodizată la exterior, adăugându-se versiunilor existente Rose Gold și White și Black și Silver.

Noul Dell XPS 13 va fi disponibil în februarie la un preț neanunțat.

Dell Inspiron 7000 2-in-1, cu primul spațiu de depozitare pentru creion în balama

Noile dispozitive Inspiron 7000 2-in-1 de 13” și 15” echipate cu cele mai recente procesoare Intel® Core™ de a opta generație, prezintă un design premium, cu carcasă de aluminiu, margini înguste și un finisaj diamantat pe muchia clichetului. Un spațiu de depozitare în premieră, amplasat în balama6, adăpostește creionul Active Pen inclus, de mărime naturală, care este la îndemână, indiferent de modul în care este utilizat dispozitivul. Concepută pentru formă și funcționalitate, noua tastatură integrează butonul de alimentare și cititorul de amprentă într-o nouă tastă de pornire/oprire, care face parte din tastatura în sine. Acest lucru a permis adăugarea unei tastaturi numerice, o premieră la dispozitivele Dell 2-în-1 de 15” cu margini înguste.

Noile dispozitive Inspiron 7000 2-în-1 sunt dotate și cu tehnologia Adaptive Thermal, care permite sistemului să își ajusteze profilul de performanțe în funcție de modul în care îl ține clientul. Dispozitivul își modifică profilul energetic pentru a genera mai puțină căldură când este ținut pe picioare pentru vizionarea unui film și își ajustează performanța pentru productivitate maximă atunci când se află pe o masă de lucru.

Dell Mobile Connect oferă o mai bună integrare între PC și smartphone

De la lansarea sa la CES 2018, Dell Mobile Connect a facilitat peste 30 de milioane de apeluri telefonice și mesaje text, ajutându-i pe utilizatori să evite divizarea atenției lor între PC și smartphone. Dell a consolidat această ofertă cu funcționalitatea suplimentară de transfer de fișiere wireless, care le permite utilizatorilor Android să mute fotografii și alte fișiere prin metoda „drag and drop” de pe telefon pe PC și invers, chiar și fără o conexiune la internet.

În plus, Dell prezintă o capabilitate viitoare care va face posibilă integrarea smartphone-ului în experiența VR, permițând jucătorilor să primească notificări, să facă apeluri telefonice și să răspundă la mesaje text. Utilizatorii Android pot chiar să își acceseze aplicațiile mobile prin selectarea unui model 3D virtual al telefonului lor și prin operarea tactilă a acestuia în interiorul experienței VR.

Dell Mobile Connect este disponibilă gratuit pe toate dispozitivele pentru utilizatori XPS, Inspiron, Vostro, Alienware și Dell G Series cu Windows 10. Este compatibilă cu smartphone-urile Android și iOS.