Samsung Digital Cockpit. Cum arată platforma auto dezvoltată de sud-coreeni

Data: 10/01/2019 | Autor: .

Samsung Digital Cockpit. Cum arată platforma auto dezvoltată de sud-coreeniSamsung a prezentat, la CES Las Vegas, ultimele progrese înregistrate cu HARMAN, în domeniul tehnologiei auto. Platforma Samsung Digital Cockpit 2019 oferă o experiență îmbunătățită dedicată, în principal, mașinilor electrice, axându-se pe conectivitate, personalizare și siguranță, relatează GadgetReport.ro

Prin intermediul Samsung Digital Cockpit, odată cu integrarea aplicației Bixby în experiența de ansamblu oferită de mașinile electrice, soferii pot verifica câtă benzină mai au în rezervor și pot seta temperatura din masină.

Folosind camere la bord, platforma Digital Cockpit recunoaște fiecare sofer și fiecare pasager în parte și personalizează spațiul personal al mașinii în funcție de aceștia – ajustând caracterisiticile display-ului, înălțimea scaunului, lumina, difuzând playlist-urile preferate.

Pasagerii beneficiază de ecrane personalizate pe bancheta din spate și pot chiar să lucreze dacă se conectează pe ecran cu ajutorul In-vehicle Samsung DeX.

Samsung Digital Cockpit oferă, de asemenea, o experiență mai sigură a condusului, cu ajutorul sistemului de vizionare ce înlocuiește oglinda retrovizoare și soluții de siguranță bazate pe camere video.

Toate acestea sunt posibile datorită tehnologiei Cellular-V2X care încorporează expertiza Samsung în soluții de rețele mobile cu tehnologii din domeniul auto. Primind Samsung C-V2X, mașinile vor putea primi și analiza informații care vor face din experiența condusului una mult mai sigură și mai plăcută.