Dell Rugged. Notebook-urile 2-in-1 rezistente la medii extreme de lucru

Data: 24/10/2018 | Autor: .

 Dell Rugged. Este numele noii generații de notebook-uri dedicate activăților din medii de lucru dificile,  de la activități în depozite, la platforme petroliere marine.Dell este singurul furnizor direct de notebook-uri, dispozitive 2-în-1 și tablete de tip „rugged”, care fac față la sarcini dificile, relatează GadgetReport.ro

Noile notebook-uri Dell Latitude 7424 Rugged Extreme și Dell Latitude 5424 și 5420 oferă rezistență la șocuri puternice și o vizualizare mai facilă, atât în interior, cât și în exterior, pentru o utilizabilitate superioară, indiferent dacă este senin sau plouă, datorită ecranelor de înaltă definiție cu luminozitate (1000 niți).

Cu ajutorul acestei noi generații de notebook-uri, utilizatorii pot lucra fără întrerupere datorită perechii de baterii care pot fi schimbate fără oprirea notebook-ului și care, împreună, oferă peste 14 ore de autonomie.

Notebook-urile Dell Rugged 7424 și 5424 oferă, opțional, o unitate de scriere Blu-Ray, pentru o densitate de date mai mare. Iar pentru utilizatorii care au nevoie de portabilitate crescută, noul model 5420 este cu până la 22% mai ușor și mai subțire, pentru o accesibilitate superioară, fără a compromite versatilitatea clasică a notebook-urilor Dell tip „rugged”.

Cu fiecare nou notebook Dell Rugged, se poate obține securitate mai bună și autentificare mai rapidă prin intermediul funcției de recunoaștere facială „Windows Hello”, precum și performanțe net superioare datorită ultimei generații de procesoare Intel cu patru nuclee, chipurilor grafice AMD din clasa celor dedicate stațiilor de lucru, opțiunilor de stocare mare și unei noi și eficiente soluții de răcire activă care ține temperatura sub control în orice mediu.

Și, deoarece conectivitatea este esențială, noile PC-uri Rugged sunt disponibile cu capabilitate Cat16 4G/LTE de următoarea generație. De asemenea, avem plăcerea să anunțăm că aceste dispozitive vor beneficia de o conectivitate îmbunătățită, datorită capacității de a accesa Banda 14, ca opțiune disponibilă pentru gama Dell Rugged, astfel încât echipele de intervenție să se poată baza pe conectivitate atunci când este cel mai necesar.

Accesați pagina Dell Rugged pe Dell.com pentru a identifica acea configurație care vă satisface nevoile.